Cibula Fest predsa bude. Plný hudby a svetových pív.

Dobrá správa pre Záhorákov. Organizátorom CIBULA FESTu sa napriek mnohým nástrahám a neustále meniacim sa podmienkam na zorganizovanie hudobných podujatí s väčším počtom návštevníkov nakoniec podarilo pripraviť tohtoročnú edíciu obľúbeného festivalu, ktorý sa každoročne koná v pohraničnom pásme Slovenska a Česka. V rámci aktuálnych možností, súvisiacich s pandemickou situáciou, prinášajú tento ročník s úplne iným konceptom, na aký boli návštevníci zvyknutí. Už o dva týždne v termíne 20. – 21. 8. 2021 tak pri letisku v Holíči otvorí svoje brány CIBULA FESTík, ktorého súčasťou bude aj festival piva BEER FEST.

Po viacnásobnom ohlásení a následnom zrušení tohtoročnej edície festivalu sa nakoniec obyvatelia Holíča a širokého okolia dočkali definitívnej podoby tohto ročníka. „Snažili sme sa urobiť všetko pre to, aby sa tento rok festival uskutočnil. Sme si vedomí, že aktuálny koncept sa nepodobá na to, čo každoročne naši návštevníci očakávajú, no podmienky a pravidlá nám neumožňujú zorganizovať tento ročník tak, ako sú zvyknutí. Veríme však, že aj napriek tomu si prídu na svoje a sme šťastní, že sa nám podarilo pripraviť plnohodnotný event plný hudby a zábavy,“ povedal organizátor CIBULA FESTíku Vladimír Chrenka.

Podujatie bude rozdelené do dvoch sektorov, v prvom bude návštevníkov čakať plnohodnotný dvojdňový program s kapelami ako Heľenine oči, Medial Banana, Smola a Hrušky, Fuera Fondo, No Control s Jimmym Cimbalom, ale tiež nadupaná rockotéka s najlepšou revival kapelou Kabát, ktorá pôsobí na Slovensku a mnohí ďalší. V druhom sektore, v Beer Fest zóne, bude za symbolické vstupné pripravených 40 druhov tých najlepších svetových i domácich pív ale aj niekoľko remeselných špeciálov priamo z Bavorska ako napríklad údené pivo z Bambergských hôr či pikantné pivo so štipkou muškátového oriešku a jemného nugátu, nebudú chýbať  gurmánske špeciality, atrakcie a kolotoče a hudobná produkcia.

„Celý CIBULA FESTík bude rešpektovať všetky platné nariadenia v danom období, súvisiace s pandemickou situáciou nielen na Slovensku, ale aj na celom svete. Teší nás, že Slovensko môže opäť žiť aj kultúrou a zábavou a veríme, že aj v takomto formáte si od nás návštevníci odnesú skvelé zážitky tak, ako v minulých, plnohodnotných ročníkoch. Z kapacitných dôvodov odporúčame všetkým, aby sa nespoliehali na nákup vstupeniek až na mieste, ale aby využili výhodnejšie ceny v predpredaji a zároveň si zabezpečili vstup na toto podujatie. Sme presvedčení, že budúci ročník už bude môcť byť v takom rozsahu, na aký sú zvyknutí,“ dodal Chrenka.

Viac info na www.cibulafest.eu  

Predpredaj vstupeniek už od 1 € v sieti Predpredaj.sk a v predajni Farby Laky Paint Holíč.

Zdroj: TS
Foto: Heľenine oči