CHRISTMAS to spolu nevydržali!

V Decembri vydali svoj debutový album Ceremony, na jar mali prvé turné, v lete žali úspech na festivaloch ako Topfest, a po lete hlásia rozchod… Ako je to možné?

Kapela CHRISTMAS pôsobí na stredo-európskej scéne len vyše 3 roky, počas ktorých odohrali viac ako 120 koncertov pred viac ako 80 000 ľuďmi, predskakovali legendám ako Nightwish a LORDI, ich spevák Jacky bodoval vo finále Hlasu Československa a nahrali album plný hostí zo špičkových kapiel ako KABÁT, Team, Tublatanka, Slobodná Európa aj the Paranoid. Toľko úspechu za tak krátky čas nepamätá na Slovensku veľa kapiel, no napriek tomu chalani končia.

parte

Správy o rozlúčke sa objavili len nedávno uverejnením úmrtného parte na stránkach kapely. Počiatočné rozpaky a pochybnosti týchto informácií však už onedlho potvrdil aj gitarista Rikki, ktorý sa fanúšikom pokúsil všetko vysvetliť vo svojom oficiálnom blogu.

Kapela takisto zrušila všetky koncerty, ktoré mala naplánované a „uskromnila“ sa na posledné dva rozlúčkové 26.10. v bratislavskom klube Randal a symbolicky 1.11. na sviatok všetkých svätých v Klube 77 v Banskej Bystrici.

 IMG_3395

V blogu Rikki takisto vyzýva fanúšikov, aby ten „kto máte niečo na jazyku – aby vám nestŕpol – budem rád ak sa o to s nami podelíte verejne či súkromne, ideálne však na našich rozlúčkových koncertoch“ a dodáva „Možnosť vidieť naposledy týchto somárikov spolu na pódiu vám závidím.“

Celý blog si môžete prečítať na https://rikkichristmas.blogspot.sk/2013/09/vianoce-ostavaju-v-rezii-jezisa.html

Rozlúčkové koncerty na Facebook-u:
Bratislava https://www.facebook.com/events/184512721730391/
Banská Bystrica https://www.facebook.com/events/378043252323266/

Zdroj: CHRISTMAS