Chinaski odštartovali klubový špeciál, v Bratislave sa k nim pripojí aj Ivan Tásler.

Česká kapela Chinaski minulý týždeň odštartovala na Slovensku turné Klubový špeciál. Po úspešných dvojhodinových koncertoch so skvelou atmosférou v Žiline a Liptovskom Mikuláši sa teší na fanúšikov v Bratislave 10. mája a o deň neskôr v Trenčíne. Počas bratislavského koncertu v Ateliéri Babylon sa ku kapele na pódiu pripojí aj Ivan Tásler, ktorý s kapelou zaspieva a zahrá niekoľko skladieb.

„Ivana máme radi a vždy využijeme príležitosť na hudobnú spoluprácu. Tešíme sa, že prijal naše pozvanie a zaspievame si spolu 10. mája v Bratislave,“ prezradil spevák kapely Chinaski Michal Malátný a dodal: „Veľmi radi koncertujeme na Slovensku. Atmosféra a fanúšikovia sú tu vždy skvelí, čo potvrdili aj prvé dva koncerty turné. Nevieme sa dočkať nielen na trenčiansky a bratislavský koncert, ale aj letné koncerty, ktoré nás na Slovensku čakajú.“

Ivan Tásler a kapela Chinaski majú za sebou niekoľko hudobných spoluprác. Michal Malátný hosťoval na albume IMT Smile, kde naspieval duet Hoří Hollywood. Táto skladba nebude jediná, ktorú Chinaski spolu s Ivanom Táslerom počas koncertu odohrajú.

Chinaski je jednou z najpopulárnejších českých kapiel so širokou základňou fanúšikov aj na Slovensku. Kapela na čele so spevákom Michalom Malátnym patrí už dlhé roky medzi špičku súčasnej hudobnej scény. Na jedenástich štúdiových albumov, ktoré kapela doteraz vydala, sa nachádzajú megahity ako Tabáček, Zadarmo či Klára. Ostatný album Chinaski „Není na co čekať“ sa výborne ujal medzi fanúšikmi a kapela patrí aj vďaka nemu medzi najžiadanejšie koncertné a festivalové kapely.

Predpredaj vstupeniek prebieha prostredníctvom siete Ticketportal po celom Slovensku. Viac informácií o turné a kapele nájdete na www.chinaski.cz.

Zdroj: ST