Chceš byť na ďalšom CD Wave?

Výzva pre všetkých producentov žánru house (tech house, progressive house, electro house, funky house atď.). Pošli nám na redakcia@wavemag.eu svoj vlastný track, prípadne remix (ale len remix na skladbu slovenského producenta) a ak prejdeš výberovým konaním, možno sa práve aj ty ocitneš na ďalšom CD vo Wave.

Keďže sa bude jednať o CD do letného čísla, radi by sme, aby sa aj naša hudobná príloha niesla v duchu slnečných melódií, funky, dobrej nálady a zábavy. Alebo ako by povedal DJ Tlama: „nech je to groovy“. Pre zopakovanie, do úvahy sa budú brať len vlastné skladby slovenských producentov, prípadne remix slovenskej skladby slovenským producentom. Ak skladba obsahuje vokály, tie samozrejme môžu byť aj v angličtine, príp. aj naspievané zahraničným spevákom/čkou. Skladby budú na CD ako vždy zmixované, pričom bude samozrejme zachovaná ich podstata. Uzávierka trackov je už 12. júna.

Posielajte len link na skladbu uploadnutú na váš SoundCloud, MixCloud (alebo iný „cloud“), nemusíte posielať celý track ako súbor. Pre bližšie informácie neváhajte a píšte taktiež na redakcia@wavemag.eu. Tešíme sa na všetky vaše výtvory.

Wave

Zdroj: Wave
Publikoval: Redakcia GREGI.NET