Ear-Gasmic „Slovak Edition“ s DJane NIFRA: Záverečné informácie!

27. september sa nám nezadržateľne blíži a spolu s týmto dátumom aj trancová klubová show Ear-Gasmic „Slovak Edition“. Preto vám teraz prinášame posledné podstatné informácie k tomuto eventu, ktorý už najbližšiu sobotu v Bratislave predstaví ako headlinera najúspešnejšiu slovenskú DJku NIFRU.

Brány klubu UHU sa otvoria presne o 21:00 hod. Vstupenky za jednotnú cenu 7 € si budete môcť zakúpiť priamo na bráne pri vstupe do klubu.

Počas noci sa môžete tešiť na kvalitnú výpravnú show. Interiér klubu UHU sa zmení na nepoznanie. Čaká na vás vyšperkovaná svetelná a zvuková show, taktiež nebudú chýbať tradičné Ear-Gasmic dekorácie, na mieru vyrobené vizualizácie, intrá štartujúce DJov, výrazne posilnený zvukový a svetelný park vrátane laserov a ďalšie príjemné prekvapenia.

Ak ste užívateľmi facebooku a plánujete v sobotu 27. 09. 2014 na Ear-Gasmic zavítať, môžete sa pridať aj priamo do našej udalosti na FB prípadne na našu oficiálnu fan page https://www.facebook.com/eargasmic.official.

Pre návštevníkov, ktorí pricestujú zo zahraničia, prípadne nie sú z Bratislavy, sme prichystali menšiu mapku s vypísanými MHD spojmi ako sa na Šafárikovo námestie 79/7 do klubu UHU najľahšie dostať.

mapka

Dvojica DJov zo zoskupenia Bassbeatz sa bohužiaľ z nečakaných vážnych rodinných dôvodov na poslednú chvíľu ospravedlnila a na Ear-Gasmic sa bohužiaľ nedostavia. Nahradí ich však nemenej známy DJ Jaccob, ktorý pre vás na úvod akcie prichystá tu správnu porciu trancu.

Záverom prinášame už len samotný časový line-up akcie. Odporúčame vám prísť do klubu v dostatočnom predstihu, aby ste nezmeškali mnoho dychberúcich momentov a taktiež štartujúce intrá.

timetable

Tešíme sa na vás a veríme, že si obidva stage užijete naplno. DESIRE TO TRANCE !

Ear-Gasmic: „Slovak Edition“ – 27. 09. 2014
Miesto: klub UHU, Šafárikovo námestie 79/7, Bratislava
Start: 21:00 hod., End: 05:00
Line-up: NIFRA, Martin Michniak, Cole, Unbeat & Zolike, JoshJoy, Andre Pastor, Jaccob
Entry: 7 €
Event: www.facebook.com/events/578905232231701/­?fref=ts
Web: www.egevents.sk, www.ear-gasmic.com, www.facebook.com/uhuclubbratislava
Ear-Gasmic fan page: https://www.facebook.com/eargasmic.official

Nifra-Ear-Gasmic-plagat-opraveny

Zdroj: Ivo Ninja