Český house label Phunk Jamz Recordings boduje na Beatporte.

Nebývalého globálního úspěchu se v posledních několika týdnech dočkává domácí label Phunk Jamz Recordings. V uplynulých měsících byly releasy labelu Phunk Jamz Recordings vybrány Beatportem hned čtyřikrát po sobě mezi to nejzajímavější, co vychází v house music.

Featuring na největším serveru pro djs na světě, Beatportu, kde denně vychází stovky nových singlů, je velkým uznáním pro každý label.  Na titulní straně tohoto nejnavštěvovanějšího dj serveru se v kategorii „house“ po 14 dnech featuringu mezi „New releases“ střídaly singly od producentů z Ameriky, Německa, Francie i  Česka, vydané právě labelem Phunk Jamz Recordings. Netřeba zdůrazňovat, že takový úspěch na Beatportu se nepodařil ještě žádnému českému edm labelu. Výjimečný zvuk a cit pro výběr kvalitních artistů tak sklízí úspěchy i v době komercializace house music.

Kromě toho zastupovaní umělci bodují i v rozhlasovém éteru. V Rusku se umisťuje funky housový singl „TZESAR – Separate Lives“ (Phunkz 027) na rádiu Moskva 89.5 FM v TOP 100 na 4. místě.

Aktuálně vychází na labelu Phunk Jamz Recordings vyletněná housová skladba „TZESAR – Where Is the Love“ (Phunkz 033), která se již stihla zařadit do mixovaných radiových show v Anglii. Song si můžete poslechnout na Youtube zde: https://www.youtube.com/watch?v=6mVD5CMmfew

Odkaz ke stažení mp3: https://www.beatport.com/release/where-is-the-love/1116076

Více informací o vydaných singlech, novinky ze světa house music, house mixy ke stažení zdarma, ale i tracky ke stažení zdarma naleznete na domovské stránce www.phunkjamz.com

Zdroj: Phunk Jamz Recordings