Československá kompilácia vyjde 25. júla na domácom labely MOSP.

Příští čtvrtek vychází u domácího labelu MOSP speciální československá kompilace od domácích a slovenských producentů včetně remixu německého Olivera Kleina!

Od 25.7. si můžete zakoupit exkluzivní kompilaci na předním domácím labelu MOSP, na které se objevily počiny od producentů jako je český Miquel, Subgate, Michael J, Tibiza, Ravic nebo slovenští Michael Breeth, Peet a Matt De La Peet. Kompilace je navíc okořeněna energickým remixem od Olivera Kleina.

Na kompilaci naleznete  7 originálních tracků na pomezí housu, techhousu a techna.  Otevírá ji techno remix německého producenta Olivera Kleina na track Imagine, za kterým stojí domácí Subgate a jehož techhousový originál je také součástí kompilace. Dalším počinem je skladba s názvem Saigon, pod kterou je podepsán český producent Miquel a která je energickou techhousovou náloží. První počinem na kompilaci od našich slovenských kolegů je No Music No Live od Matt De La Peeta. Letní housová feelingovka je opravdu skvělým materiálem. Za dalším trackem, který vznikl v sousedním Slovensku stojí dvojice Michal Breeth & Peet. Nese název Kilimanjaro a jeho Tech Mix vás bude určitě bavit. O další dva techhousové počiny se postarali domácí Michael J a Tibiza. Michael J přispěl na kompilaci skladbou Blue Garden a Tibiza pak trackem s názvem About the Differences. Celou kompilačku uzavírá Ravicova techno jízda s názvem Lost.

Kompilace bude k dostání již příští čtvrtek 25.7. na Beatportu a dalších hudebních serverech.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/playlists/7427960″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Zdroj: MOSP