Čechomor naladí Ateliér Babylon na správnu predvianočnú náladu.

Ateliér Babylon v Bratislave na svojom pódiu pravidelne prezentuje úspešných hudobníkov z Českej republiky. Séria pokračuje aj v poslednom mesiaci roka výnimočným predvianočným koncertom legendárnej skupiny ČECHOMOR. S hosťujúcou speváčkou Martinou Pártlovou sa v rámci svojho turné zastaví v Bratislave 4. decembra 2019 v Ateliéri Babylon.

Franta Černý, Karel Holas a ďalší členovia českej skupiny Čechomor chystajú pre slovenských fanúšikov to najlepšie zo svojej doterajšej tvorby a skladby z nového a úspešného albumu Nadechnutí. Ako vždy sa tešia na priazeň slovenských divákov a na dobrú atmosféru, ktorú im zatiaľ stále dokázali vytvoriť.

„Slovenské publikum máme veľmi radi. Dokonale cíti našu hudbu a spoločne sa vždy dostaneme úplne prirodzene do varu, ktorý na živých koncertoch zbožňujeme. Už sa veľmi tešíme na to, ako si to v decembri v Babylone zopakujeme,“ povedal Karel Holas.

Vstupenky na koncert Čechomor 4.12. 2019 v Ateliéri Babylon sú už v predaji na: http://babylonatelier.sk/event/560-vianocny-cechomor

Ďalšie aktualizované info:http://atelierbabylon.sk/program

Zdroj: TS