Dnes štartuje festival Lodenica, brány areálu Zelená voda sa otvárajú o 14:00!

A je to tu! Už dnes štartuje festival Lodenica. 25. ročník obľúbeného festivalu prinesie fantastickú atmosféru a skvelé koncerty na Zelenej vode v Novom emste nad Váhom. 31. augusta až 2. septembra 2023 zahrá na Lodenici legendárny Jaromír Nohavica, Čechomor, Kamelot, Věra Martinová, Desmod, Mirai aj piešťanská skupina Slniečko. Areál Zelenej vody sa otvára o 14:00.  

A je to tu! Už zajtra štartuje festival Lodenica. Tento rok sa obľúbený festival koná v areáli Zelená voda v Novom meste nad Váhom. Festival Lodenica potrvá tento rok tri dni a bude mať dve pódia. Na hlavnom pódiu Lodenica 25 budú vystupovať interpreti, ktorí festival Lodenica pred rokmi štartovali. Komorná a alternatívna scéna Lodenice bude na pódiu pri jazere. Tu sa predstavia nielen nádeje, ale aj starší či mladší predstavitelia veľkých, malých alebo klubových scén.

„Od počiatkov sa Lodenica snažila najmä o to, že sa každý na ňu rád vracal. Verím, že to tak ostalo a platí aj po 25-tich rokoch. Prvé deti Lodenice majú dnes 24 rokov. Takže to je druhá generácia, ktorá sa na náš festival každoročne teší. Priestor na Zelenej vode je atraktívny, nájdete tu miesto na relax, kúpanie, skvelé zázemie. Pozývame všetkých fanúšikov na nové pôsobisko,“ teší sa dramaturg Lodenice František Grebeči. 

Návštevníci s VIP vstupenkou si môžu užívať výhodu vlastného VIP parkoviska a pobytu vo vyhradenom priestore blízko hlavného pódia. V priestoroch nebude chýbať bezplatné bufetové občerstvenie. Zážitkom môže byť osobná prítomnosť niektorých interpretov. Na parkovanie sú vyhradené parkovacie zóny. Organizovanie parkoviska má na starosti usporiadateľská služba. Prosíme o rešpektovanie jej pokynov. Stanovanie pri aute na parkovisku je zakázané. Vstupenku si budete môcť zakúpiť aj priamo na festivale. 1-dňové vstupenky: štvrtok 31.8. denná vstupenka 25,-€, piatok 1.9. denná vstupenka 30,-€, sobota denná vstupenka 35,-€. Permanentka 2-dňová 55,-€, 3-dňová 60,-€. Držitelia preukazu ZŤP si môžu vstupenky tiež zakúpiť len priamo na festivale. Doprovod si hradí plnú sumu. ZŤP 2-dňová vstupenka 25,-€, ZŤP 3-dňová vstupenka 30,-€.  Deti do 10 rokov vrátane majú vstup zdarma.

Nenechajte si ujsť festival Lodenica 31. augusta 2. septembra 2023 na Zelenej vode v Novom Meste nad Váhom. Okrem hudby vás čakajú aj scénky detskej farmy Humanita Bertrama Betaka s ich krásnymi koníkmi, ktorí tiež patria medzi hviezdy festivalu. Nebude chýbať Lodenica Run, atrakcie pre deti, kolotoče, jazdy na koňoch aj skvelá gastro zóna.

Vstupenky na festival sa dajú kúpiť: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/lodenica-2023/ https://www.ticketportal.sk/event/LODENICA-2023
Všetky informácie o Lodenici nájdete na https://www.lodenica.sk/
Lodenica Run: www.vysledkovyservis.sk/lodenica-run-propozicie

Zdroj: NK Factory