Camo & Krooked zahrajú v Bratislave na Valentína.

Drum&bassový darček si budete môcť rozbaliť už o pár týždňov. 14. februára 2020 sa budú bratislavským klubom rozliehať tóny známych trackov tejto viedenskej dvojice, ktoré nadchnú aj náročných fans drum&bassu.

Rakúske duo Reinhard Rietsch a Markus Wagner, po celom svete známi ako Camo&Krooked, sú viac ako dekádu spoľahlivou značkou chrliacou jeden skvelý track za druhým. Hrá im to spolu už od roku 2007. Za tento čas sú neoddeliteľnou súčasťou scény a svoje umenie prídu predviesť aj dobre známemu slovenskému publiku.

Camo&Krooked produkujú s nadšením celé roky, čoho dôkazom je aj množstvo trackov, ktoré vydali, niekoľko EP a 7 albumov. Radi sa púšťajú aj do remixov, ktoré určite zakomponujú do svojho setu. Medzi tie tracky, ktoré sa vryjú do pamäte na celé roky jednoznačne zaraďujeme Cross the line s výrazným vokálom krásnej Ayah Marar a All fall down feat. Shaz Sparks.

Veľmi silný album Mosaik priniesol do klubov a slúchadiel skvosty ako Ember čí Mandala. Ich spolupráce Sidewinder a Kallisto s Mefjusom sú zárukou zvukovej dokonalosti. Najnovšie príjemne prekvapili featuringom s legendárnym Jeru the Damaja v tracku Set it Off.

Určite si vypočuj tracky ako Good times bad times, Come together, Black and white, Turn up, Like I do či Atlas.

Nechajte sa prekvapiť ich selekciou vo februárovom sete. Prídite podporiť kvalitný drum&bass a užiť si noc plnú lásky a skvelej hudby. Tešíme sa na teba a krásnu valentínsku dnb noc 🙂

Lístky si môžeš zakúpiť v predpredaji v sieti GoOut.net
Na akciu bude limitovaný počet lístkov pre pohodlný pohyb v klube.
Lístky sa budú predávať aj na bráne.

Facebook udalosť nájdeš tu: www.facebook.com/events/757086891457907
Web: https://nudance.sk/camo-krooked-14-2-bratislava/

Zdroj: TS