burn Residency oznamuje uzávierku prihlášok do súťaže 2014 a spojenie s najväčším svetovým klubom!

Jen pár dnů zbývá do uzávěrky přihlášek v letošním ročníku soutěže burn Residency a hledání příští DJské Superstar se rozbíhá!

Největší celosvětová DJská soutěž nabízí mladým nadějným DJům jedinečnou životní příležitost strávit celé léto v jednom z nejprestižnějšíchh světových nočních klubů a získat skvělou cenu v hodnotě 100.000 EUR jako investici do své kariéry. Všichni ostatní se mohou také zapojit a podpořit své favority tím, že budou poslouchat jejich mixy a hned pro ně online hlasovat.

PŘIHLAŠTE SE ZDE A STAŇTE SE NOVOU DJSKOU SUPERSTAR

20% soutěžích z každé účastnické země, kteří získají v letošním ročníku nejvíce hlasů, budou posouzeni národní porotou složenou z vlivných hráčů elektronické taneční hudby. Pět nejlepších soutěžících z každé země se utká na DJském vystoupení 2.5. na party v SaSaZu o místo v senzačním bootcampu v mekce taneční hudby na Ibize.

Během dvoutýdenního intenzivního bootcampu burn Residency budou mít soutěžící příležitost se dále zdokonalovat prostřednictvím napínavých úkolů, inspirativních přednášek a neocenitelné výuky pod vedením legendárních DJů Carla Coxe a Peta Tonga v roli mentorů letošního bootcampu. Tyto dvě ikony také pomohou vybrat pět nejlepších DJů z bootcampu, kteří získají na celé léto angažmá v nejslavnějších světových nočních klubech jako např. Privilege, Sankeys, Cafe Mambo a The Zoo Project.

Aby toho nebylo málo, celkový vítěz soutěže získá cenu v hodnotě 100 000 Euro, která mu pomůže při startu a v dalším rozvoji jeho kariéry, aby se mohl stát příští DJskou Superstar!

Protože uzávěrka přihlášek se rychle blíží, není času nazbyt! Přihlašte se a hlasujte pro váš oblíbený mix do 15. března!

privileg

Vzhledem k tisícům soutěžících z celého světa lze bezpečně říci, že letošní ročník burn Residency 2014 je skutečně v proudu!

Jako přípravu svých finalistů na životní styl superstar nabízí burn Residency nastupujícím talentům jedinečnou příležitost vystupovat celé léto v některém z nejprestižnějších klubů na Ibize. Jsme hrdí, že můžeme vyhlásit Privilege Ibiza jako partnerský klub soutěže burn Residency 2014!

Jak lépe zahájit kariéru budoucí DJské superstar, než získáním angažmá v největším světovém klubu? S neuvěřitelnou kapacitou 10 000 osob drží Privilege oficiální rekord jako největší klub na světě. „Privilege je hudebním měřítkem v průmyslu klubového a nočního života. Máme tři prostory, včetně hlavního sálu s DJským mixážním pultem uprostřed bazénu, čtrnáct barů, obrovský sál s kupolí a několik míst s venkovními terasami a zahradami“, vysvětluje s hrdostí Pat Quinteiro z Privilege.

Není jednoduché řídit tak ohromný klub, ale tým Privilege zvládá tento úkol již 20 let. Tajemství jeho úspěchu je v konsistentnosti, jakož i v náklonnosti, které nabízí svým fanouškům. DJ, který získá angažmá v klubu Privilege, bude pracovat s někým jako Tiesto nebo Armin van Buuren, kteří oba v Privilege v minulosti vystupovali. „burn Residency je pro náš klub velmi důležitá, protože stále hledáme nové talenty. Je to skutečně situace výhodná pro obě strany.“

Pro nastupující DJe, kteří chtějí uspět v konkurenčním prostředí elektronické taneční hudby, má Pat několik cenných rad. „Autentičnost je jednou z nejdůležitějších věcí, protože DJing není pouze o hraní z desek. Je důležité se stále zlepšovat a udržovat si jasnou mysl. Musíte mít dobrou koncepci toho, co hrajete, a vědět, jak působit na svoje fanoušky.“ Podle ní je to také jedno z tajemství, jak vytvořit ideální party: „Nejlepší party jsou ty večery, kdy se spojí DJ a publikum. Když cítíte, že společně vytvářejí jedinečné momenty.“

Těšíme se na mnohem víc takových jedinečných momentů v Privilege v roce 2014 a na to, že je strávíme společně. Vydejte se s námi na cestu a zúčastněte se burn Residency!

burn residency sasazu

Zdroj: Lavo Productions & Events