burn Residency Mix Off s Danielom Sanchezom už tento piatok 2. mája v SaSaZu!

Největší světová soutěž pro DJe – burn Residency – se přiblížila do finále pro soutěžící z Česka a Slovenska. Již tento pátek, 2.5., poměří v pražském SaSaZu své umění a dovednosti pětice finalistů, z nichž ten nejlepší postoupí do bootcampu na Ibize, s šancí získat rezidenturu v tamních super klubech a smlouvu v hodnotě 100.000 eur, která nastartuje jeho DJskou kariéru.

Headlinerem pátečního večera bude u nás dobře známý holanďanDaniel Sanchez, který mimo jiné uchvátil domácí publikum závěrečným setem na Sensation 2012, a patří k světové špičce prezentujícící styly jako tech-house či techno. Finálový večer pak uzavře domácí Subgate. Jména finalistů jsou Pompeiy, Sabiani, Denes Toth, Tokatko, Zuzka. Pořadí jejich vystoupení bude losováno těšsně před začátkem akce, takže doporučujeme dorazit včas, abyste mohli podpořit svého favorita. Po vyhlášení vítěze lokálního kola nastoupí za Djský pult Daniel Sanchez.

Vstupenky na burn Residency Mix Off 2.5. v SaSaZu, jsou v prodeji sítích Ticketpro a Ticketportal za 100 Kč. Na místě budou v prodeji za 100 Kč, a od půlnoci za 150 Kč. Začátek akce je naplánován na 21.30.

Přidejte se k události zde: https://www.facebook.com/events/500008626788042/?fref=ts
Více na https://www.facebook.com/BurnEnergy

burn mix off poster

Zdroj: burn Residency