burn Residency odhaľuje hviezdneho mentora Carla Coxa!

Cesta pokračuje! burn Residency, největší celosvětová DJská soutěž, se v roce 2014 vrací s legendárními DJi – mentory.

Tito mentoři oplývají vším, co si může vycházející DJská Superstar jen přát: Jsou jako doma v prestižních klubech a v radiových show, mají své vlastní labely a tolik vlivu, že nastavují trendy na tanečních parketech po celém světě. Z těchto důvodů jsou mentoři těmi nejpovolanějšími k tomu, aby v průběhu soutěže koučovali stávající a budoucí DJe a našli příštího top DJe.

Ve bootcampu na Ibize budou mentoři soutěžícím pomáhat při rozvoji jejich dovedností a k dosažení co možná největších úspěchů. Každý může prostřednictvím burn Residency  hlasovat pro své oblíbené Djské mixy a stát se tak svědkem podívané, při které soutěžící pracují se slavnými mentory.

Dámy a pánové, je nám velikou ctí, že můžeme představit Carla Coxe, mentora burn Residency za rok 2014!

CARLCOX_0

Je skutečným hudebním ambasadorem a od raného mládí profesionálním DJem! Je ikonou elektronické hudby a mistrem trendy techno rytmu! Carl dosáhl všeho, čeho jen v takové vynikající kariéře dosáhnout lze. Již více než 30 let je kouzelníkem za mixážním pultem a právem může být považován za žijící legendu. Neustále posouvá hranice elektronické hudby a v současné době pořádá několik nocí v nejslavnějších klubech na Ibize. Tento okouzlující fenomén elektronické taneční hudby je rovněž jediným DJem, který se objevuje na tanečních parketech téměř každého Ultra Music Festivalu po celém světě. Jeho vlastní label, Intec Digital, je špičkou elektronické hudby a značkou originálního a průkopnického techna.

Cox je ve světě současné elektronické taneční hudby jedním z nejvlivnějších lidí a pro burn Residency je skvělým silným partnerem.

Budoucí DJové, kteří chtějí využít této životní příležitosti a učit se od Carla Coxe, se mohou přihlásit  zde a pořádně to rozjet! Z 20ti umělců s nejvyšším hodnocením od svých fanoušků vybere odborná porota 5 finalistů, kteří vystoupí 2. května v pražském SaSaZu po boku slavného holandského Dje a producenta Daniela Sancheze. Domácí scénu zastoupí bravurní DJ a producent Subgate. Z 5ti finalistů vybere porota jednoho vítěze, který se zúčastní bootcampu na Ibize a bude moci vyhrát smlouvu v hodnotě 100.000 EUR a rezidenci v jednom z prestižních klubů na Ibize. Vstupenky na finálový večer jsou v prodeji v sítích Ticketpro.cz a Ticketportal.cz

burn residency sasazu

Zdroj: Lavo Productions & Events