Bude hrať v novom filme Van Damma Gladiator?

Skupina Gladiator v lete neoddychuje. Koncertuje po celom Slovensku a dokonca si zorganizovala aj vlastný festival. Rockeri od Nitry si stihli splniť aj malý detský sen. Stretli sa so svetovou hviezdou Jean Claude van Dammom!

V rámci festivalovej sezóny zahrala skupina Gladiator  aj na akcii v Hniezdnom. Práve tu osobne spoznali hviezdu akčných filmov Jean Claude van Damma!

„S Jean Claude van Dammom sme sa stretli v Hniezdnom, kde sme hrali a on tam mal autogramiádu. Rozprávali sme sa spolu o filmoch a hudbe. Veľmi sa mu tu páčilo. On žije momentálne v Honkongu a na Slovensku si naplno užil prírodu. Je to veľmi milý chlapík, bola s ním zábava!“ Spomína si na stretnutie so svalnáčom líder Miko Hladký.

Rocková formácia Gladiator pôsobí na slovenskej scéne už takmer štvrť storočie a aj po toľkých rokoch je stále plná energie. Tú čerpá okrem fanúšikov aj z podobných stretnutí so svojimi detskými idolmi.

Gladiator a Van Damme

„Ako mnohí chlapci, aj my, keď sme boli malí, tak sme pozerali jeho filmy. Doslova sme si nacvičovali jeho preslávené výkopy s otočkou. Sme radi, že sme ho teraz mohli aj spoznať.“ S úsmevom dodáva bubeník Georgio Babulic

Chalani z Gladiatoru nedávno nahrali nový singel s názvom „Ty si tá“, ktorý už počuť v slovenskom éteri. Teraz plánujú nakrútiť k skladbe aj videoklip. Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na nový album, na ktorom sympatickí rockeri usilovne pracujú.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.