Brutal Assault 2016: Nové kapely s 1349, Perturbatorem a Kronos!

Norské black metalové tornádo 1349 opět rozvíří svůj masivní kotel chaosu na našem festivalu! Stejně tak se k nám po loňském úspěchu vrací francouzský mistr potemnělých retro futuristických synťáků PERTURBATOR s jeho novým extrémně úspěšným albem The Uncanny Valley.

Dále se k nám připojí dvě kapely z odlišného death metalové spektra, jmenovitě francouzská BDM drtička KRONOS a italští progresivní veteráni SADIST. Na letošním Brutalu se také představí jedna z nejzajímavějších polských kapel THAW, která za sebou má turné s Behemoth a stylově se pohybuje na rozhraní black metalu, noisu a ambientu. Z domácí scény sestavu podpoří klasický thrash v podobě DEBUSTROL a nový projekt Františka Štorma z Master’s Hammer MORTAL CABINET, který inkorporuje chorobný metal, temnou elektroniku a horror core a na nemž se podílí Samir Hauser z Vanessy a rapper Řezník.

13238978_1081191568605246_4781020810186110724_n

Další novinka se týká našich nových ubytovacích kapacit, kdy se nám pro vás podařilo zajistit omezené množství dvoulůžkových a trojlůžkových pokojů a několik apartmánů (4 postele) v rámci hotelu Aleš, který se nachází ve stejné budově, jako hotel Alessandria, se kterým sdílí i recepci. Hotelové ubytování můžete objednávat zde.

Chceme poděkovat dobrovolníkům, kteří se s námi podílejí na opravách pevnosti v rámci projektu BA sobě, za jejich skvěle odvedenou práci a zároveň připomínáme, že se k této akci může připojit i kdokoliv další, třeba hned v rámci příští velké brigády dne 28. května! O den později se potom bude v Praze – Běchovicích konat fotbalový zápas mezi Obscene Extreme Grinders a Brutal Assault Obscuros. Akce bude probíhat od 14:00 a občerstvení bude zajištěno, můžete se tak se známými obléct do triček vašeho oblíbeného festivalu a přijít podpořit svůj tým! Detaily zde.

V současné době je v prodeji finální edice vstupenek za cenu 2000Kč (klasická papírová nebo e-ticket přes BA eshop. Našinci mají možnost koupit nejlevnější vstupenky v síti kamenných prodejen za cenu 1950 Kč

A2_BA2016_v5.ai

Zdroj: Obscure Promotion