Bruno Mars mieri do Viedne, vstupenky už od piatku v predaji!

Obľúbený spevák, producent a šoumen Bruno Mars vystúpi 24. októbra vo viedenskej Stadthalle. Vstupenky sa začínajú predávať už v piatok 1. marca v sieti Eventim.sk. O lístky na vystúpenie miláčika publika je už teraz obrovský záujem.

Organizátori preto varujú, že akcia bude vypredaná veľmi rýchlo. S kúpou lístkov na európsku časť jeho Moonshine Jungle World Tour preto netreba váhať.

https://www.youtube.com/watch?v=curhWs6dSeA

Bruno Mars (vlastným menom Peter Gene Hernandez) je rodákom z Havajských ostrovov. Na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2004, no známym sa stal až o šesť rokov neskôr vďaka spolupráci s rapperom B.o.B. na singli Nothin‘ On You. Bruno Mars je mimoriadne úspešný hudobný producent. Je spoluautorom piesne Billionaire Travieho McCoya. Spolupracoval tiež na hite Fuck You od Cee Lo Greena.

Na čelo dvoch najprestížnejších svetových rebríčkov, amerického a britského, sa dostal aj s vlastnými singlami Just The Way You Are a Grenade. Oba pochádzajú z jeho debutového albumu Doo-Wops & Hooligans (2010). Prispel tiež na soundtrack k filmu Twilight sága: Úsvit – 1. časť (2011), pre ktorý nahral skladbu It Will Rain. Vlani v decembri vydal druhú štúdiovku Unorthodox Jukebox, s ktorou sa mu podarilo dobyť UK Chart.Po úspešnom a chytľavom pilotnom singli Locked Out Of Heaven, ktorým o svojich kvalitách presvedčil aj posledných skeptikov, je adeptom na jeho ďalší hit pomalá pieseň When I Was Your Man. Tá sa po vydaní dostala do Top 10 v singlovom UK charte aj v americkom singlovom rebríčku Billboard Hot 100.

https://www.skalarmusic.at/
https://www.eventim.sk

Zdroj: SKALAR ENTERTAINMENT GmbH