Broken Therapy s EXORCISTom a českou enklávou v Bratislave!

V piatok Bratislava privíta až šiestich výborných zahraničných djov a jedného slovenského zástupcu, ktorí sa stretnú v klube Batelier na párty Broken Therapy, ktorá prezentuje našlapané lámané beaty – deep, dark, neurofunk, hardstep až techstep.

a

Headlinerom akcie bude známy maďarský producent Exorcist, ktorý momentálne žije v Londýne, preto si jeho exkluzívne vystúpenie nenechajte újsť. Nedávno sa vyjadril, že s djingom skončí a možno je to jeho posledná zastávka u nás, preto neváhaj a prídi sa zabaviť a rozlúčiť s týmto obľúbencom.

exorcis2

Spolu s ním pricestuje jeho dobrý kamarát a skvelý dj Kornal z Budapešti. Nadupaný line up vyšperkuje štvorica djov z Prahy. Bude to veľmi pestré pretože chalani  Ozone, Mr. Happy & Robojahoda aka Sounddeviantz a Phanatic roztáčajú celú plejádu deep, dancefloor a neuro dnb. Akciu uvedie špeciálnym mixovaným setom hard dnb dj Robx.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/121087″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Všetci ste srdečne vítaní na túto piatkovú žúrku a opäť s heslom: “Party haaaard”. Štartujeme o 21hod, vstupné je počas celej noci 4 eurá, vizualizácie a stolný futbal zdarma na spestrenie.

b

Zdroj: Broken Teherapy