Broken Minds X-MASS edition with Chris.SU!

Pre všetkých, ktorý sa rozhodnú 25.12.2012 vytancovať  prebytočnú energiu nazbieranú pri  konzumovaní vianočného šalátu,  máme jeden skvelý tip. Priamo z Budapešte docestuje do Košíc pánko, ktorý svoj prvý drumandbassovy hit vytvoril už pred 10 rokmi.

Je označovaný za prvého muža maďarskej dnb scény a excelentného Dj-a. Chris.SU tvorca takých hitoviek ako  Solaris alebo remixu tracku Bjork All is Full of love, ktoré obleteli celý drumandbassový svet .

CHRIS.SU/Subtitles, Bad Taste, Commercial Suicide, Hospital/  vydal svoj prvý drumandbassový track v roku 2000. O dva roky neskôr sa mu podarí menší prielom s trackom Astro Sine na kultovom labele DSCI4, ktorý bol v tej dobe často počuť na parketoch dnb parties.  Následne začína spoluprácu s krajanom  SKC, s ktorým sa mu podarilo položiť maďarský scénu na mapu drumanbassu. Vydáva  množstvo  trackov , no celosvetovo sa dostáva do povedomia až  v roku 2005 veľkým hitom Solaris, ktorý vyšiel na Tebeeho kultovom labeli Subtitles.

To mu otvorilo dvere do mnohých vydavateľstiev a spoluprác.V priebehu  nasledujúcich rokov sa kolaborácie a releasy len tak hrnú. Chris vydáva na labeloch ako sú Black Sun Empire, Renegade Hardware, Hospital, Commercial Suicide, Dispatch či Citrus. Pracuje s producentmi ako Black Sun Empire, Concord Dawn, State of Mind,Ill Skillz… Cestuje a hraje po celom svete. Ďalší veľký zárez sa mu však podarí až v roku 2009 remixom Bjork – All is full of love,  z ktorého sa stáva celosvetový hit. Momemtálne má za sebou skvelý  comeback s EP F.a.t.e. vydanom na Subtitles. Prierez jeho tvorby si budete môcť vypočuť aj osobne na vianočnej edícii Broken Minds spolu s množstvom trackov, ktoré ešte len uzrú svetlo sveta.

V Košiciach Chris.SU predstaví svoju show na troch deckoch v  priestoroch Matrix  klubu,  Stará Sladovňa. Pôdu mu svojimi setmi pripravia Luppo/BrokenBase/, novovzniknutá dvojka Beatprox+Unknown/BrokenBase/,  košická stálica Bendhy/Drumophone/ a domáci Infected/BrokenBase/.

Facebook: https://www.facebook.com/chrissuofficial
Soundcloud: https://www.soundcloud.com/chrissuofficial
YouTube: https://www.youtube.com/chrissuofficial
Facebook: https://www.facebook.com/events/182407791898229/

Zdroj: Broken Minds