BROKEN MINDS with Soundphreakers

V piatok 22.3.2013 sa po dlhej dobe vraciame do klubu, kde naša party vznikla. V nových priestoroch DJV clubu, na Štúrovej ulici v areáli Starej Sladovne, privítame slovenské drum and bassove duo SOUNDPHREAKERS/ Special Records, Phreak da Sound, Black Out/, ktoré je na scéne už neaký ten piatok.

Nové priestory prinesú nový komfort pre návštevníkov, čo v praxi bude znamenať 2 bary – na každé poschodie jeden, sedenie oddelené od parketu, šatnu, slušnú security a vstup od 18 rokov!

Formácia SOUNDPHREAKERS,  ktorú tvorí dvojica Nois a Neon bola založená v roku  1997 a stála pri vzniku slovenskej drum and bassovej scény. Po ročnej spolupráci vyššiel  v 1998 ich debut Just Meat. Pár rokov na to zakladajú vlastný label Phreak da Sound, ktorý cez kompilácie Remark the Silence podporoval  nádejných slovenských drum and bassových producentov. V 2005 vydavajú na slovenskom vydavateľstve Black Out album Nu Breed , ktorý je prvým slovenským drum and bassovým albumom vôbec, krstným otcom bol legendárny anglický Loxy  z Renagade Hardware. Tento album sa stal albumom týždňa na Radio FM a bol nominovaný na cenu Aurel 2006 v kategórii Alternatívnej hudby. Spolu s týmto  albumom výšiel aj prvý slovenský drum and bassový videoklip  pre track Just feat. Dada. V roku 2009 ich popularita vyvrcholila oceneniami v Slovak Drum and bass Awards 2008 organizovaným portalom DNB.SK.  Posledným produkčným zárezom bol album Empire east.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/4645284″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Popri Sounphreakers sa  na party ukážu djs z domácej BrokenBase crew  Luppo, Beatprox, Infect-edRudlockNočnej smeny.

https://www.facebook.com/events/161311884019014/
https://www.facebook.com/soundphreakers
https://soundcloud.com/the-soundphreakers

Zdroj: Broken Minds