Broke, The Ills a Isobutane už vo štvrtok v Subclube.

Už na najbližší štvrtok 28. novembra 2013 pripravili organizátori festivalu Bažant Pohoda koncert troch skvelých kapiel z rôznych žánrov alternatívnej scény. V bratislavskom Subclube sa predstaví dánska skupina Broke, balansujúca medzi post punkom a temnou elektronikou, najvýraznejší zástupcovia slovenského postrocku The Ills a IDM projekt Isobutane. 

Broke patrí k sviežim projektom bohatej dánskej elektronickej scény. „Prosíme si viac tejto hriešnej partie,“ napísal dánsky Soundvenue Magazine po vydaní prvých nahrávok Simona Littauera a Madsa Berglanda, ktorých na koncertoch dopĺňa aj bubeník Nikolaj Montin. Duo spolupracovalo napríklad aj so speváčkou , ktorá sa tento rok predstavila aj na Bažant Pohode. „Vždy ma inšpirovali, pretože sú sakramentsky šikovní a cool,“ komentovala Mø kooperáciu na úspešnom singli Let the Youth Go Mad.

Broke priletia do Európy zo Spojených štátov, kde v štúdiu v Los Angeles pracovali na novom albume. „Chceme, aby znel ako Prodigy z roku 2020,“ opísali nové nahrávky v rozhovore pre Rádio_FM. Na ochutnávku nového materiálu sa môžu tešiť fanúšikovia v Bratislave. „Určite príďte, bude to veľmi hlučné,“ pozývajú na bratislavský koncert.

„Budú tam traja chlapíci, ktorí vám chcú zahrať a užiť si to na Slovensku spolu s vami.  Bude to raveové, energické, temné, noiseové. Keď budete chcieť poriadny hluk, tak ho dostanete. Keď budete chcieť tancovať, tak vás roztancujeme. A pravdepodobne zahráme aj jednu celkom novú skladbu.“

Vstupné na koncert je 5 eur pri rezervácii na mail mario@pohodafestival.sk a 7 eur na mieste.

Program:
21.00    Doors open
21.30    The IIls
23.00    Broke
0.30      Isobutane 

https://www.pohodafestival.sk/
https://brokecph.com/
https://theillsmusic.tumblr.com/
https://exitab.tumblr.com/isobutane
https://www.facebook.com/events/261532767331113/

Zdroj: Pohoda Festival, s.r.o.