Breaks.sk v Subclube.

Po dlhšej prestávke máme pre vás pripravené pokračovanie breakbeatovej party s názvom Breaks.sk in Subclub.  Celú noc vám bude zlámané beaty servírovať trojica domácich djov. Do kalendára si poznačte dátum 10.január a miesto Subclub Bratislava!

MACHO
vim records/breaks.sk/diablo loco
https://www.soundcloud.com/machobreak
https://www.facebook.com/machobreakbeat
Momentálne najúspešnejší domáci breakbeatový producent a dj. Má za sebou odohraté akcie na Slovensku, v Čechách, v Srbsku a v Rakúsku. Na konte má 17 original releasov a viac ako 20 remixov, medzi inými napríklad aj remix pre legendu Meat Katie. Jeho sety odzneli v rádiách Europa2, RádioFM, Radio1 a jeden set vyšiel aj ako cd príloha magazínu Wave. Jeho tracky hľadajte na labeloch Lot49, Breaks.sk, Vim Records, Diablo Loco, Kindcrime Recordings, Raveart Records…

NAADA-J + EDO FRANC
naada sound komplex
Pod pseudonymom Naada J sa skrýva  ostrieľaný dj, ktorý sa pohybuje na scéne od roku 1996, pôvodne pod pseudonymom Da Jae. V roku 1999 spoluzakladá booking Naada. Do roku 1999 stihol hrať na mnohých akciách od Bratislavy po Banskú Bystricu, neskôr aj vo Viedni a v Prahe. Od roku 2004 sa prezentuje pod menom Naada-J a najčastejšie ho môžete vidieť v jeho domovskom Spy Clube. V poslednom čase hrá na party väčšinou so svojim kolegom Edom Francom.

Link na facebook event: https://www.facebook.com/events/231282557043890/

breaks_sk_in_subclub_bigger

Zdroj: Breaks.sk