Breakhouse 04: Ear Drum Kru Sound System.

BREAKHOUSE je event, ktorý sa svojským spôsobom snaží o fúziu štýlov breakbeat, tech-house a minimal, všetko pod hlavičkou prievidzského zoskupenia nadšencov hudby a párty veteránov Sunny Promotion.

Na 4.pokračovanie si organizátori pripravili tak trochu exkluzívnych hostí. Všetkým je hádam jasné, že kapelka Ear Drum Kru je tak trochu multižánrová, že sa nebojí búrať hranice medzi rôznymi štýlmi, veď na ich poslednom albume znejú také skladby, ktoré ich s troškou nadsázky ani necharakterizujú. No samotní členovia majú v súkromí radi i žánre iného rytmu, či razenia. Toto je prípad i dvoch pánov za gramofónmi, LOGO a BASE nám totiž prídu odprezentovať kúsky zo svojich techno a house vinyl bagov, na čo sme všetci nesmierne zvedaví. Ako hlavný support sa na akcii objaví hornonitriansky rodák AURORA, ktorý dlhé roky pôsobil na britských ostrovoch a tým určite obohatil svoju zbierku hudobných nosičov a prístup k hudbe ako takej, takže nás určite prekvapí „broken beatmi riadne od podlahy“, ako sám naznačil. Sparring partnera mu určite zdatne spraví aj ďalší hosť SAO, ten je takpovediac v miestnych kruhoch zárukou kvality a mierne povedané aj jednym z rezidentov štýlu, keď sa povie breakbeat. Za domácu organizačnú stajňu vystúpia rezidenti a matadori minimalizmu GOYAA a BEAT SYNONYM, ktorí akciu od akcie posúvajú nielen vlastné hranice sluchovej rozkoše za pochodu stúpajúcej klubovej nálady.

Ako sa už stalo štandardom a tradíciou, mozaiku hudby, DJov, publika a dobrej nálady ako vždy doplní spektrum svetelných kreácií za pomoci plnofarebného laseru, po boku masívnych prúdov hmly, čo pri tématickej výzdobe dotvorí dokonalú symbiózu zážitku.

* LOGO & BASE/ Ear Drum Kru Sound System/ Schyzo Recordings/ Centrum Music Club/ BB
* AURORA/ Naada Sound Komplex/ Hasak Rec./ R! ecognize/ PD
* SAO/ Mystic Sound/ PD
* GOYAA/ Sunny Promotion/ Mirsbook/ PD
* BEAT SYNONYM/ Sunny Promotion/ PD

25.mája 2013
Element Music Club, Hviezdoslavova 5, Prievidza 97101
vstup: <23:00 – 1,50€
>23:00 – 2€
https://www.facebook.com/events/444394185652551/

Zdroj: Breakhouse