Bratislavskí fanúšikovia Jany Kirschner majú v Ateliéri Babylon poslednú príležitosť naživo počuť Morušu Bielu!

Jana Kirschner vystúpi 18. mája v Ateliéri Babylon pod hlavičkou Orange Music Live! Po úspešnom minuloročnom turné tak majú bratislavskí fanúšikovia poslednú príležitosť naživo počuť skvelý album „Moruša Biela“. Na špeciálnom koncerte pokrstí speváčka a skladateľka limitovanú edíciu vinylovej platne „Moruša Biela“!

Jana Kirschner chystá jediný koncert v Bratislave! Po úspešnom minuloročnom turné majú tak bratislavskí fanúšikovia poslednú príležitosť naživo počuť skvelý album „Moruša Biela“. Piesne z autorského pera speváčky a producenta Eddieho Stevensa naberajú v živom prevedení veľkolepý rozmer.

„Májový bratislavský koncert je akýmsi poďakovaním fanúšikom za ich podporu. A za to, že s nami prešli túto dlhú cestu. Zahráme kompletný repertoár z albumu Moruša Biela. Ale opäť príde aj na skladby, ktoré ľudia poznajú z mojich starších albumov.“ Plánuje Jana Kirschner.

Jana Kirschner

„Moruša Biela“ vyšla vo vydavateľstve Slnko Records a je najpredávanejším CD roku 2013. Album vysoko ohodnotili slovenskí aj českí kritici a ašpiruje na medzinárodné ocenenia! Aktuálne je v rebríčku World Music Chart Europe na šiestom mieste a stále stúpa.

„Vďaka úspechu v európskom rebríčku dúfame, že sa nám podarí dostať slovenskú hudbu aj von do iných krajín. Bolo by to skvelé.“ Teší sa Jana.

Jana Kirschner zaspieva 18. mája v Ateliéri Babylon skladby „Sama“, „Promenáda“ či „Divná“, a predvedie dynamickú šou. Úspešná speváčka a skladateľka sa predstaví s vynovenou zostavou hudobníkov.

Jana Kirschner

„Projekt Moruša sa stále mení. Ľudia prichádzajú a odchádzajú. Najdôležitejšie je nájsť svojich ľudí. Takých, ktorí vám veria a zdieľajú s vami nejakú víziu. S takými ľudmi je radosť pracovať. Nezáleží až tak na skúsenostiach, skôr mám pocit, že sa tomu človek musí oddať a prijať to ako výzvu. Chcem dať šancu mladým muzikantom, takže sa na pódiu objavia aj úplne nové tváre.“ Vysvetľuje Jana Kirschner.

Na špeciálnom koncerte pokrstí Jana Kirschner limitovanú edíciu vinylovej platne „Moruša Biela“. Zberateľská rarita vyjde čoskoro v limitovanom náklade 500 kusov, ktoré budú očíslované a podpísané samotnou speváčkou. Jediný koncert Jany Kirschner v Bratislave prináša fanúšikom Orange. Vstupenky si môžete kúpiť na www.predpredaj.skwww.ticketportal.sk

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: René Miko