Bratislavské bábkové divadlo prvýkrát ponúka darčekové poukazy.

Bratislavské bábkové divadlo prvýkrát vo svojej histórii vydáva svoje vlastné darčekové poukazy. Dáva tak možnosť obdarovať blízkych a počas pandémie podporiť kultúru na Slovensku.

“Znie to ako klišé, ale k vydaniu poukazov nás motivovali naši diváci,” vysvetľuje Katarína Fridrichová z prevádzky divadla. “Už na jar sa nás diváci pýtali, ako nás počas zatvorenia divadiel môžu podporiť. Keďže však opätovné otvorenie nebolo jasné, nevedeli sme im prisľúbiť, kedy hrať budeme a kedy nie. V súčasnosti už opäť stabilne hráme, za dodržiavania protipandemických opatrení. Navyše sa blížia vianočné sviatky, a tak sme sa rozhodli konečne dať našim divákom možnosť podporiť nás svojou opakovanou návštevou a mať darček pre celú rodinu.” 

Darčekové poukazy majú hodnotu 20, 30 a 50 Euro a sú dostupné online na babkovedivadlo.maxiticket.sk alebo osobne v divadelnej pokladni na Škultétyho 5 v Bratislave, kde divadlo dočasne hrá počas rekonštrukcie vlastnej budovy na Dunajskej 36.

Poukazy je možné využiť do konca roka 2021 na všetky plánované predstavenia. Tie sú odohrané za dodržania prísnych hygienických a bezpečnostných opatrení vrátane obmedzenej kapacity hľadiska.

Programová ponuka divadla je dostupná na w ww.babkovedivadlo.sk/program.

Divadlo ešte v novembri uviedlo svoju exteriérovú novinku Záhrada nikdy nespí, o živočíchoch obývajúcich naše parky a záhrady, ktorá sa od februára bude opäť hrávať záhrade vedľa divadla. Zároveň, spolu so zoskupením Odivo, pripravuje ďalší „prírodný“ projekt, tentoraz z exotického prostredia džungle, ktorý bude mať premiéru v marci 2021.

Dramaturg divadla Peter Galdík na záver dopĺňa tip, komu poukaz venovať: “V repertoári máme produkcie pre škôlkarov, školákov, ale aj mladých dospelých. Čo je však dôležité, všetky majú rodinný charakter. Užijú si ich rovnako starí rodičia aj vnúčatá a odchádzajú od nás so silným spoločným zážitkom.”

Autor: Stanislav Várady
Zdroj: Bratislavské bábkové divadlo