Bratislavská swingová tančiareň už piatok!

Bratislavský Veľký tanečný večer v marci tohto roku, kde sa v dueli stretli dva výborné orchestre Bratislava Hot Serenaders a Ondřej Havelka a jeho Melody Makers dopadol viac než výborne.

Hudobníci sa postarali o skvelú atmosféru, ktorú dopĺňalo nadšené publikum. Po úspechu večera plného zábavy a kvalitnej hudby bolo teda viac než jasné, že si ho čoskoro zopakujú. Preto sa nielen milovníci jazzovej hudby a uvoľnenej tanečnej atmosféry 20. až 40. rokov môžu tešiť na Bratislavskú swingovú tančiareň, ktorá sa bude konať už v piatok 30. októbra 2015 v priestoroch Starej tržnice o 19:00h.

A prečo by ste si nemali dať ujsť tento výnimočný koncert? Pod jednou strechou sa totiž ocitnú dve výnimočné hudobné telesá, ktoré dosahujú úspech nielen na domácej slovenskej a českej scéne, ale rovnako aj v zahraničí. O príjemnú zábavu sa postarajú v Big Band Battle, kde budú proti sebe „bojovať“ o priazeň poslucháčov.

Orchester Bratislava Hot Serenaders sa pod vedením svojho zakladateľa trubkára Juraja Bartoša orientuje na autentickú interpretáciu hot-jazzovej hudby 20. a 30. rokov. Naproti tomu sa Ondřej Havelka a jeho Melody Makers sústreďujú na swingovú hudbu 30. a 40. rokov. Pikantný rozmer dodá celému večeru skutočnosť, že výborný trubkár Juraj Bartoš pôsobí ako sólista a umelecký vedúci v oboch orchestroch.

A ak by ste mali chuť zatancovať si, nič vám v tom nebude brániť! V priestoroch Starej tržnice bude na vás totiž čakať taktiež tanečný parket, na ktorý sa vôbec nemusíte ostýchať vyjsť – ten bude pre všetkých, či už ste vášnivý alebo iba príležitostný tanečník. Samozrejme, nebudú chýbať ani profesionálni tanečníci, ktorí predvedú, ako sa na svižné tóny jazzu tancovalo v období 20. až 40. rokov minulého storočia.

Ak ešte predsa len pochybujete o kúpe lístkov na tento jedinečný tanečný večer, navštívte webové stránky www.serenaders.sk, www.melodymakers.cz, kde nájdete podrobnejšie informácie o orchestroch Bratislava Hot Serenaders a Ondřej Havelka a jeho Melody Makers. Nevynechajte ani stránky na Facebooku, kde sa okrem iného dozviete viac informácií o piatkovom súboji.

Podujatie finančne podporil Bratislavský samosprávny kraj.

Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=21489
FB event: https://www.facebook.com/events/1614057978844666/
Ďalšie informácie: www.serenaders.sk, www.melodymakers.cz

Zdroj: Matej Salek