Bratislava zažije veľkolepú americkú narodeninovú párty!

Bratislava zažije už tretiu americkú narodeninovú párty! 28. septembra sa v bratislavskej Incheba Expo Aréne budú oslavovať 163. narodeniny Jacka Daniela. Zablahoželať oslávencovi príde legenda slovenskej scény Richard Müller a skupina Para. Podávať sa budú tradičné americké jedlá a piť sa bude Tennessee whiskey. Každého hosťa odmení oslávenec špeciálnym darčekom!

Už 163. narodeniny oslávi v septembri Jack Daniel, zakladateľ najpredávanejšej americkej whisky Jack Daniel’s.  Maratón osláv vyvrcholí narodeninovou párty 28. septembra v bratislavskej Incheba Expo Aréne. Pokiaľ bude na oslavách tak veselo, ako na tlačovej konferencii, máme sa na čo tešiť! Hostiteľom večera  bude skvelý moderátor Michal Hudák, ktorý je skutočným majstrom vtipu.

„S Jackom som kamarát už od detstva. Pamätám si, ako keby to bolo dnes, keď sme sa spoznali v materskej škôlke a hneď sme si padli do oka. Sme priatelia nielen s Jackom, ale aj s Amerikou. Aj v súvislosti s country hudbou, ktorú robím a ktorú mám rád. USA sú krajina, kde sme s kapelou zažili veľa príjemných zážitkov.“ Sršal humorom Michal Hudák.

Garde Michalovi Hudákovi bude na oslavách robiť samotný oslávenec Jack Daniel. Ten sa objavil aj na tlačovej konferencii a s anglickým prízvukom vysvetlil kvality lahodného moku. Už po slovensky porozprával detaily osláv zástupca značky na Slovensku Martin Frimmer.

„Na Slovensku už tretí krát pripravujeme veľké celoslovenské oslavy, ktoré budú trvať celý september a vyvrcholia narodeninovým koncertom 28. septembra. Tohtoročná oslava bude špeciálna nielen pre vynikajúci program, ale aj kvôli uvedeniu nového člena rodiny – Jack Daniel´s TENNESSEE HONEY. Ten úspešne brázdi americký trh od roku 2011 a po veľkom úspechu v najväčších trhoch na svete, sa dostáva oficiálne aj na Slovensko.“ Informoval zástupca značky na Slovensku Martin Frimmer.

Exkluzivitu podujatia podčiarknu milovníci Jack Daniel´s whiskey. Moderátorovi Michalovi Hudákovi budú na pódiu sekundovať Junior a Marcel. Všetci traja sa na jednom pódiu stretnú po prvý krát od éry rádia Flash, kde začínali za jedným mikrofónom. O dobrú zábavu sa postarajú špičkoví slovenskí hudobníci. Rockové úpravy svojich hitov predvedie legendárny spevák Richard Müller, ktorý v septembri tiež oslavuje narodeniny. O skvelú zábavu sa postará obľúbená bratislavská skupina Para.

„Na turné s Parou som ochutnal Tennessee whiskey a musím povedať, že sa mi to veľmi zapáčilo. Zmenili sa mi chute, asi som už dospel… Teším sa, že sa na americkej narodeninovej párty stretnem na jednom pódiu s Richardom Müllerom. Je to pre nás česť, pretože je to náš obľúbený hudobník.“ Skonštatoval Lasky zo skupiny Para.

Zagratulovať oslávencovi prídu aj ďalší hostia, ich mená prezradí organizátor postupne. Hostia na párty si môžu zahrať Black Jack v improvizovanom Olympic kasíne alebo  obdivovať atraktívnu súťaž pre barmanov. Na oslave nebudú chýbať tradičné americké pochúťky, narodeninová torta a ochutnávka Tennessee whiskey. Akciu prídu podporiť aj priatelia Jacka, fanúšikovia tradičných amerických áut z Mustang clubu Slovakia a vlastníci amerických tátošov na dvoch kolesách z motorkárskych klubov. Pre každého návštevníka má oslávenec pripravený špeciálny darček! Stačí, ak predloží vstupenku, ktorú si od budúceho týždňa môže zakúpiť v sieti www.ticketportal.sk

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto:Tibor Szabados