BOKI V NOVEJ SKLADBE „AKO PREDTÝM“ PRIPOMÍNA HODNOTU VZŤAHU! SINGLOM OZNÁMIL AJ, KEDY BUDE NOVÝ ALBUM!

MINULÝ ROK VYDAL SVOJ ALBUM „BOKMAJSTER“, KTORÝ SÍCE VYŠIEL LEN NA STREAMOVACÍCH SLUŽBÁCH, NO O TO INTEZÍVNEJŠIE SKLADBY DOSTALI SVOJ VIZUÁL. TENTO ROK, PO DLHOM ČASE VYCHÁDZA NOVÁ SKLABDA „ AKO PREDTÝM“ / / , KTORÁ NIE JE SÚČASŤOU ALBUMU, NO PREDSTAVUJE NOVÚ ÉRU PRE SAMOTNÉHO BOKIHO!

Dlho síce bolo o ňom ticho, no o to viac si BOKI pripravil pre svojich fanúšikov skladby, ktoré textovo zachytávajú hodnotnú výpoveď. Ako sa viackrát vyjadril na svojich sociálnych sieťach, neplánuje ďalší album, ani EP a tento rok bude pre neho aj v tomto prelomový.

„Ani táto skladba, nie je súčasťou žiadneho môjho hudobného projektu, o to som si viac dal záležať aj na videoklipe. Rozhodol som sa vydávať skladby tak ako to cítim a nečakať až kým vyjde album. Preto som nesmierne rád, že ma v tom moji fanúšikovia podporujú a tešia sa z každej skladby, ktorú dám von“, hovorí BOKI.  

Réžiu klipu zastrešoval Marcy Rojas z M Rouse Media, kde dejovú linku si BOKI vymyslel sám so svojim manažérom, mix master mal na starosti Marek Šurín. Samotná idea skladby, ako aj vizuálu k nej sa nesie vo vzťahovom duchu, keďže aktuálny trend je neriešiť danú situáciu, ale skôr zabuchnúť za všetkým dvere a ísť ďalej.

 Ide o to, že veľa ľudí sa po hádkach hneď rozchádza a nerieši to. Ako keby strácali rešpekt ku budovaniu vzťahu. Videl som mnoho prípadov počas tejto situácie, kedy sme boli zatvorení, že ľudia sa nesnažia rozprávať, ale hneď utekajú. Preto aj touto skladbou som chcel poukázať nato, že veci sa riešia, vzťah sa buduje za akýchkoľvek ťažkých situácií a netreba sa vzdávať, ale bojovať, „ vyzdvihuje myšlienku songu BOKI.

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/bokmajster/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/bokmajster

Zdroj: PR/BRAND MANAŽÉR JANA TRELLOVÁ/RUKA HORE
Foto: Youtube