Bohémski rockeri Tři sestry sa vracajú do Flédy!

Tři sestry, proslulé bratrstvo červeného kosočtverce v čele s Lou Fanánkem Hagenem, to plánují rozbalit 15. prosince na Flédě ve velkém stylu. Pomocnou ruku k dílu přiloží jejich „protekční parchanty“ (jejich slova!), kapela MZH.

Bohémští rockeři Tři sestry patří jednoznačně mezi jedny z fenoménů české hudební scény. Už jsou to téměř tři dekády, co Lou Fanánek Hagen a jeho Ségry rozdávají plnými hrstmi nejen kopu skvělé muziky (a že toho od roku 1985 stihli dost – přes dvacet desek!), ale především široké úsměvy a hromadu dobré nálady.

Sebeironie, nadsázka a humor, to jsou tři svislé čárky v rudém kosočtverci, které, když se dají dohromady, jsou zárukou zábavy na celý rok. A to i doslovně, jelikož zrovna nafotili kalendář pro rok 2013 se spřátelenými kapelami, mezi kterými samozřejmě nechybí ani druhý host večera, kapela MZH.

Pražští punkáči Mnohej Z nich je Hrbatej neboli krátce MZH jsou blízkými přáteli Tří sester už dlouhé roky. Spojuje je nejen stejný a nekompromisní přístup k hudebnímu přednesu, ale především zdravá dávka humoru a nadhledu.

Nebrát se zbytečně moc vážně, být svůj a pořadně to na pódiu osolit, to jsou osobní kréda MZH, a tak není divu, proč si se Sestrami tak dobře rozumí. Však jsou to jejich protekční parchanti, tak co jiného byste čekali.

Tři sestry
15. 12. 2012
Fléda club, Brno
Cena: předprodej 255 Kč / na místě 280 Kč, Fléda báreček, Ticketstream

Zdroj: Fléda