BEZ LADU A SKLADU PARA TOUR 2015 začína už dnes!

Dnes začína vypredaným koncertom v Nitre slovenská časť jedinečného novembrového BEZ LADU A SKLADU PARA TOUR 2015. Obe kapely už majú v tejto chvíli za sebou veľmi úspešné minulotýždňové vystúpenia v Ostrave a v Prahe, ktorými začali svoju oslavu okrúhlych výročí.

Koncerty, ktoré si v desiatich slovenských mestách pre svojich fanúšikov pripravili, ponúknu nielen možnosť zaspomínať si na najväčšie hity oboch skupín, ale aj niekoľko prekvapení. K jedným z nich patrí aj vizuálna stránka koncertov. Tie budú doplnené VJ-ingom v predvedení skúsených VJ-ov Jána Šicka a Šimona Chovana, okrem iného aj autorov vizuálu celého turné.

Bez ladu a skladu small C.Bachraty

Skupina PARA si navyše pre fanúšikov pripravila aj darček v podobe úplne nového singlu, ktorý mal premiéru pred niekoľkými dňami a výberového CD Para Best Of 1995 -2015. CD sa bude zatiaľ predávať exkluzívne len na koncertoch a cez web skupiny.

Koncerty vo viacerých mestách sú už vypredané a v ďalších sa dopredávajú posledné vstupenky. Zakúpiť si ich je ešte možné na www.drhorak.sk, v predajnej sieti Ticketportal.sk a na niektorých miestach konania koncertov.

Neváhajte a využite poslednú možnosť stráviť niektorý z novembrových večerov vo vypredanom klube so svojimi priateľmi pri pesničkách, ktoré sú stále živé a majú čo povedať aj po desaťročiach.

10.11. Nitra Club Tatra
11.11.Poprad Tatranská galéri
12.11. Košice Kulturfabrik Tabačka
13.11. Žilina Nová synagóga
14.11. Piešťany Elektrárňa
19.11. Zvolen VAD
20.11. Trenčín Piano klub
25.11.Trnava Art klub
26.11. Banská Bystrica Záhrada CNK
28.11. Bratislava Stará Tržnica​

Zdroj: Dr.Horák