Betrayers Of Blood Pt. 12: Funeral.

Zradcovia Krvi došli až na koniec svojej cesty. Do rozlúčkovej zostavy si vybrali to najlepšie, čo slovenská scéna ponúka. Príďte si ešte naposledy vychutnať túto jedinečnú hudobnú akciu a zároveň osláviť príchod jarnej rovnodennosti.

Čakáme vás v najlepší možný deň – v SOBOTU!! v zostave:

DOOMAS [Death/Doom Metal]

Peťo Beťko a spol. sú jednou z našich najrýchlejšie rastúcich kapiel, k čomu dopomohlo najmä druhé CD „LaMuerte“ + šokujúci videoklip „Forlorn“. Ich hudba pôsobí záhubne, no pritom otvorene. Ich reklama je špičková a marketing majú zvládnutý na jednotku. S novou pódiovou show to musíte vidieť!

RAMCHAT [Pagan/Extreme Metal] + Krst CD

Pavel „Hirax“ Baričák, známy spisovateľ i cestovateľ, sa po odchode z LUNATIC GODS vrátil na scénu vzdať hold slovanskej mytológii. Úspešný pohanský RAMCHAT nedávno dokončil svoj prvý full-length album a práve na B.O.B ho aj exkluzívne pokrstí. „Večné Jarilo, živ nás!“

ACHSAR [Melodic Death/Folk Metal]

Slovenská odpoveď na ENSIFERUM pochádza z Levíc a stihla už obehať väčšinu strednej Európy. Môžu za to najmä epické motívy o statočných hrdinoch bojujúcich v podzemných kobkách na doske „Septentrionalis“ (2014). To celé s kombináciou „clean“ i „harsh“ vokálov.

HECATE [Gothic Metal]

Legendárni gothici sú späť so svojím moderným poňatím melanchólie. Svieža melodika s industrial podmazom, futuristické témy i prvky elektroniky. A to bez obáv preskúmať aj nové hudobné cesty.

ACID FORCE [Thrash Metal]

Pôvodne bočný projekt ANSTRATUS, dnes už plnohodnotná rúbanica supertalentovaných muzikantov, čerpajúcich námety zo všetkých odvetví thrashu. Hrali aj na Brutal Assaulte.

19. 03. 2016 (sob), BANSKÁ BYSTRICA – Tartaros RC
Entry:  5 € | Start:  19:00
+ Súťaž o lístky na GOTHOOM a MORE THAN FEST
Club je NO SMOKING Area | vnútri clubu sa NEFAJČÍ
FB event:  www.facebook.com/1707752729437905

Betrayers Of Blood Pt. 12 Funeral

Zdroj: Marek „Fajo“ Falat | Betrayers Of Blood