Betrayers Of Blood Pt. 10: Best Of

Zradcovia Krvi sa Vám tentokrát rozhodli sprostredkovať kompiláciu toho najlepšieho, čo pod ich taktovkou zaznelo v časoch minulých.

Je tu jubilejná 10. časť a osud to navyše zariadil tak, že sa koná rovných 5 rokov po prvej… Čakáme Vás v najlepší možný deň – v SOBOTU!! v zostave:

ŽREC [Pagan/Folk Metal | CZE]

„Družina Peruna“ z moravskej Vysočiny, majstrovskí znalci slovanskej mytológie, sú po personálnych zmenách silnejší, než kedykoľvek predtým. Nebudú chýbať folkové nástroje a pod záštitou novej dámskej posily sa dozviete čosi o histórii našich pohanských predkov. „Sláva Mokoši!“

INFER [Blackened Death Metal | KE]

Služobníci Boha padnú na kolená, v popredí 1000 plameňov vstúpia do veku bezmocnosti! TO musíte vidieť! – Najblasfemickejšie komando z východu je späť, tak zbystri pozornosť a obráť každý crucifix vo svojom okolí!

FROWN [Gothic Metal | PO]

Legendárnym melancholikom práve vyšiel nový album. Romantická atmosféra + podmanivo hlboký hlas = povinnosť pre všetky gotické duše! Aj SVK má svoj TYPE O NEGATIVE, príďte sa presvedčiť, napr. aj na cover skladby „Black No. 1“!

NEVALOTH [Atmospheric Black Metal | ZV]

Filozofie podľa Delgrasta – alebo proste „The Antagonist“. Tento album, spolu so staršími peckami, vám naši černokňažníci predvedú v klasickej, pôvodnej, 5-člennej zostave. …Ale príde aj špeciálny hosť!

SAMSARA [Funeral Doom/Death Metal | TO]

Tento štýl nie je ani tak náročné opísať, ako je náročné ho prežiť a pochopiť. Jedno je isté: „Čaká nás UTRPENIE!“ (For fans of EVOKEN, AHAB etc.)

Betrayers Of Blood Pt. 10: Best Of
sob 25. 10. 2014 o 19:00h, Banská Bystrica, Klub 77
Entry: 5 €
+ FREE súťaž o CD’s a merchandise kapiel, PROFI-zvukár, distro
FB event: www.fb.com/296665857179349

Betrayers Of Blood Pt. 10 Best Of

Zdroj: Betrayers Of Blood