Berenika Kohoutová a jej rozchodové hlášky v asi najzábavnejšom singli z alba Holka roku.

Berenika Kohoutová prichádza s ďalším singlom z albumu Holka roka. Pieseň Cože je verným zrkadlom životného obdobia, ktorým si speváčka prešla a zároveň cynickou ukážkou toho, ako vyzerajú vzťahy dvadsiateho prvého storočia.

„Nechápu, jak jsme se octli v týhle fázi, že jak magoři si rozdělujem vázy, a že soupeříme, kdo to má víc na párku. Nech si tady kečup, já si beru tatarku.“ Na singli sa okrem uznávaného producenta Jiřího Buriana spolupodieľala jeho DEMO Crew a Ester & Josefina s ich rozchodovými hláškami.

Akonáhle Berenika začala Dělat stojky, a hneď potom prišla s Holkou roku, dalo se predpokladať, v akom štýle pôjde ďalej. Album Holka roku je plná humoru a chytľavých melódií, ktoré rozhodne poslucháča nenechajú v pokoji na stoličke. Singel Cože je toho priamym dôkazom. Úderný beat s textom dopĺňa DEMO Crew alias Kapitán DEMO, Givi Kross a Program, ktorý v pesničke nahovorili rozchodové hlášky vypožičané zo zábavného Instagramového projektu “Terapie sdílením” od Ester & Josefiny. „V některých hláškách se poznají moji bývalí partneři. Prozrazovat konkrétně nebudu, však oni se v tom ti, co se jich to týká, poznají. To je totiž ten nejlepší pocit zadostiučinění!“, komentuje Berenika.

Text napísala Berenika v dobe zásadného rozchodu, kedy sa rozhodla, že namiesto vyplakávania do vankúša,  dá dohromady text a obohatí ho o vzťahové vety umeleckého projektu Ester Geislerové a Josefiny Bakošové. „Jelikož si myslím, že sharing is caring, jsem ráda, že to můžu rozšířit do éteru a třeba tak někomu v těžké chvíli pomoct přestat plakat a začít se smát, protože v určitých chvílích jsme na tom všichni stejně…blbě!“, hovorí s úsmevom speváčka.

Vizuál Berenike natočil režisér Jan Strach.  Speváčka v ňom presviedča diváka o svojich hereckých schopnostiach a len rečou hornej časti tela tak jednoduchému videu dáva zábavnú a kvalitnú formu.

Na leto má speváčka veľké plány. Čaká ju množstvo hudobných podujatí, koncertov a festivalov, napríklad hudobný festival Metronome. Absolvuje ich  s novou kapelou, ktorú koncom minulého roka predstavila.

https://www.facebook.com/Kohoutovaberenika
https://www.instagram.com/berenika_off/ 

Zdroj: TS