Beats for Love 2014 odhaľuje ďalších interprétov!

The Carlson Two, Golpe nebo taky Pavel Krejdl, jsou odhalenou novinkou tohoto týdne. Dnes představíme celkem dvanáct vystupujících ze tří scén.

Novou scénou letošního roku je stylisticky electro swing. A právě berlínské duo The Carlson Two jsou jedním z dalších headlinerů. Jejich široký repertoár a vystoupení plné energie a kreativity dostává publikum do varu po celé Evropě. Tuto scénu doplní čeští zástupci Paolo Di MakiMax W a DayD ze Slovenska.

PromoII

I breakbeat zaznamená premiéru tento rok. Jedním z dalších vystupujících je CubaQa, člen Frenbass crew. DJ Sens, plzeňský rodák, úspěšný i jako promotér, vás také roztančí na breakbeatové stagi. Z exkluzivního bookingu Strobe.cz přijíždí i Mildee. A jako poslední novinku této scény dnes představíme Johna Weah, kolegu z Noisy Pioneers crew.

pavel-krejdl

Pro milovníky rovných beatů zde máme zajímavé tipy z oblasti techna. Jednoznačně jeden z nejuznávanějších techno djů v České republice Pavel Krejdl opět přijede do Ostravy a znovu představí svůj energický set všem příznivcům techna. Kdo by raději uvítal tvrdší tempo, tak se může určitě připravit na Golpeho, dje, producenta a vlastníka informačního a bookingového portálu schranz.cz. Další DJ a producent v jedné osobě je Destroyer působícího v Praze. A dnešní den uzavřemeMakarovem, který je taktéž dj a producent a působí v hlavním městě.

KVI_1734

Veškeré informace, tipy a rady, aktuality a vše co Vás zajímá ve spojení s Beats For Love, naleznete na oficiálních stránkách festivalu www.b4l.cz.

Vystupující: John B (UK), X-Press 2 (UK), Tantrum Desire (UK), Stoneface&Terminal (DE), Colombo (SPA), Du’Art (PT), A-Brothers (AT), Macho (SK), Papa Django & Swing Thing (SK), The Carlson Two (DE), Mini Da Minx (UK), LocoMatiV (SK/BE), Loktibrada (SK), Boss (SK), Pavel Krejdl, Golpe, Destroyer, Makarov, No-On, Kaisersoze, Orbith, Lowa, Harakiri Breaks Brothers, Paolo Di Maki, Max W, Day D, CubaQa, Sens, Mildee, John Weah, atd.

Odkazy:
www.b4l.cz  – oficiální webová stránka festivalu
https://www.facebook.com/beats.for.love – oficiální stránka festivalu na fb

b4l_poster

Zdroj: Beats For Love 2014