Beatlesovské Drive My Car v japončine? Aj to je možné na koncerte Stereo Total!

Francúzske šansóny, prímes elektroniky a punkové gitary v rámci bláznivej variétnej šou? Toto je len malý náznak toho, čo má v pláne počas bratislavského koncertu predviesť francúzsko-nemecké duo Stereo Total! V KC Dunaj sa v rámci svojho európskeho turné zastavia už budúci utorok 11. septembra.

Za dvojicou s prezývkami Pretzel a Cactus sa skrývajú Francoise Van Hove a Friedrich Ziegler, ktorí počas už 20-ročnej spolupráce doviedli svoje vystúpenia takmer do dokonalosti. Skladby Stereo Total sú spievané minimálne v desiatich jazykoch, ktorým samozrejme dominuje materská francúzština  a nemčina, ale používajú aj angličtinu, španielčinu a dokonca aj japončinu a turečtinu.

Vlastnú tvorbu prestrihávajú Stereo Total svojráznymi úpravami songov ako Chelsea Girl od Nico či Drive My Car od Beatles. Na svoje si určite prídu aj priaznivci Nouvelle Vague, či slovenských PPE, s ktorými majú Stereo Total spoločnú záľubu v parodovaní kraftwerkovskej elektroniky.

Predpredaj vstupeniek na koncert Stereo Total prebieha prostredníctvom internetovej stránky www.orepole.sk, lístky budú k dispozícii aj na bráne KC Dunaj v deň koncertu. Usporiadateľská agentúra Ore Pole prinesie túto jeseň aj koncerty kapiel Parov Stelar Band (21. 9.), Gus Gus (12.10.) či Garbage (18.11.). Viac informácií na www.orepole.skwww.facebook.com/orepole.

Ore Pole koncerty 2012:
21.09. Parov Stelar Band
25.09. Me and My Drummer
12.10. Gus Gus
17.10. Belleruche
01.11. Time Switch (ex-N.O.H.A.)
18.11. Garbage
18.12. Shantel & Bucovina Club Orkestar

Zdroj: Agentúra Ore Pole