BASSBLAST4 – Posledný Bassblast tejto sezóny predstaví špičku CZ/SK Scény, DJane Beaty, DJ Kukurica či DJ Cuker z BASEMENTu!

Po vydarenej Drum & Bass párty Bassblat 3 s Brazílskym producentom BTK, organizátori pre Vás pripravili poslednú Bassblast párty tejto sezóny. Keďže je tu Máj lásky čas, nebudú chýbať ani poriadne melodické, euforické hitovice, dancefloor Drum & Bass plný vokálov a slnka. (Zahrajú ho napr: DJ Cone a Ferum z Bratislavskej Bass Factory, ale aj DJ Kukurica v špeciálnom melodickom sete).

Pre milovníkov tvrdšieho neurofunku je pripravená nálož v podobe Českej DJky Beaty z IIITrident.sk crew / Let it Roll Slovakia, CUKER z najznámejšej Nitrianskej crew Basement, ale aj Skar b2b Positron. Kto má rád to najtvrdšie z najtvrdšieho sa môže tešiť na hardcore / crossbreed set DJa BAD FOX.

Párty Bassblast 4 sa uskutoční v Piešťanskom klube PODZEMIE 14.5.2016

DJ BEATY (CZ) (III TRIDENT / LET IT ROLL SLOVAKIA)
DJ Beaty ( CZ / III TRIDENT.sk/ Let It Roll Slovakia ) je Česká DJka, ktorá naštartovala svoje pôsobenie na hudobnej scéne už v roku 2004 ako členka ostravskej MP4 crew. Jej sety sú prevažne mixom energického tvrdšieho drum & bassu avšak nebojí sa miešať viacero štýlov dnb a v jej setoch môžte občas počuť aj breakbeat, tekno či oldskool. Pravidelne hráva v kluboch v Českej Republike, Slovensku i Poľsku. Zahrala si aj v Írskom Dubline, Anglicku, Grécku, Španielsku. Vystupovala na najväčších lokálnych akciách ako: Let It Roll, Therapy Session, Slim Slam Drum, [[[Trident, Break4Beats, DNB Rodeo, Hospitality a dalšie. Hrala po boku mien ako: Ed Rush, Audio, John B, Fresh, Dieselboy, Futurebound, UpBeats, Dylan, Black Sun Empire, Current Value, Robyn Chaos, The Sect, Spor, Moving Fusion, Suwu3, Drumsound, Loxy, Panacea, Shimon, Future Prophecies, Masheen, Ride One, Subfocus atd. Okrem Drum & Bassu hráva aj disco-house a vlastní veľkú zbierku vinylov od interpretov ako Tonka, Groove Armada či Daft Punk. Dlhoročné skúsenosti v DJingu aj s inými žánrami, jej dávajú dostatočný nadhľad vďaka ktorému sety nepostrádajú veľkú dávku originality, rôznorodosti, energie a funky náboja. V roku 2013 sa stáva súčasťou jednej z najstarších dnb crews III Trident spolu s ktorými organizuje najväčšie Slovenské indoor aj outdoor eventy
FB: https://www.facebook.com/DJ.Beaty.cz/

CUKER (BΔSΞMΞNT )
Pochádzam z Nitry a DJingu sa venujem približne od svojích 18 tich rokov. Keď som prvý krát mal tú česť baviť plný klub, vedel som, že ten pocit chcem zažívať znova a znova. Je to droga. Napĺňa ma to neopísateľným pocitom.” Prvé gramofóny kupuje v roku 2005 a začína s hraním Hip-Hopu. Po hraniach na viacerých akciách sa dostáva cez tento štýl do bližšieho kontaktu s elektronickou hudbou tvrdšieho kalibru, cíti energiu, ktorú mu dokáže ponúknuť a neobmedzené možnosti sebarealizácie. V tom čase zakladá aj nahrávacie štúdio RECORDING ZONE, kde chce realizovať svoje predstavy.

“K drum n bassu som sa dostal viacmenej náhodou. V podstate som počúval Pendulum, ale akosi mi nedošlo, že to je drum… Potom prišiel kamarát a vysvetlil mi to smile – emotikon Aktuálne sa venuje hraniu Drum n Bassu, Drumstepu ale aj rôznym obdobám týchto žánrov. Jeho sety sú tvorené energickými trackmi aby nenechali publikum ani na chvíľu v kľude. Nevynecháva svieže novinky, ktoré taktiež nesmú chýbať v jeho setoch. “Vždy mám rád oživenie setov dobrým MC alebo hudobníkom s jeho nástrojom, či už je to trubka, alebo nejaké perkusie. Ľudí to dokáže poriadne vyburcovať!”

Obľúbení interpreti: Pendulum, Noisia, Camo & Krooked, Delta Heavy, Dirtyphonics, Dub Zero, Dub Phizix, Foreign Beggars, Optiv BTK, Rockwell, Plan B, Sigma, Tantrum Desire, The Prototypes, Audio, Prolix, Rido, Bad Company, Black Sun Empire, Ed Rush and Optical, Chase and Status, Sub Focus, Calyx&Teebee a veľa iných…

FB: https://www.facebook.com/basementdnb/

Style: neurofunk drum & bass
DJ KUKURICA pôsobil na Slovenskej drum&bassovej scéne najskôr ako párty fotograf. V roku 2003 sa prvý krát dostal do kontaktu s gramofónmi v piešťanskom klube 22, kde začal trénovať a po krátkom čase absolvoval svoje prvé verejné vystúpenie. Následne bol prijatý do SIGNAll crew, do ktorej parili aj L PLUS (Technique rec., Viper rec.) a Lixx (SIGNAll_FM). Koncom roku 2004 sa stal víťazom súťaže v DJskej zručnosti – Jim Beam Music Wanted NDB DJ. Tento veľmi rýchly nástup na scénu mu zabezpečil pravidelné hrania v kluboch a na festivaloch nielen na Slovensku. Bol tiež rezidentným Djom viacerých klubov a párty: Beatz v Trnave, Gáléria Duna v Bratislave, Club 22 v Piešťanoch. Dnes už má DJ Kukurica za sebou vystúpenia po boku veľkých mien svetovej dnb scény. Koncom roka 2008 sa náhle vytráca z klubov a festivalov – objavuje sa na akciách už len veľmi sporadicky. V roku 2013 sa však naplno vracia k DJingu už pod značkou [[[Trident.
FB: https://www.facebook.com/djkukurica
SC: https://soundcloud.com/djkukurica
STYLE: mainstream and funky dancefloor drum & bass, neurofunk
★DJ CONE (Bass Factory Bratislava)
FB: https://www.facebook.com/cone.bassfactory/
MXC: https://www.mixcloud.com/tomáš-šiška2/
Style: Deep dnb, jump-up, liquid, melodic dancefloor dnb
★ DJ FERUM (Bass Factory Bratislava)
FB: https://www.facebook.com/DJ-FERUM-862540400480232/
MXC: https://www.mixcloud.com/FERUM/bassblast-promo/
Style: Melodic dancefloor Drum & Bass, mainstream neurofunk
★ SKAR b2b POSITRON
SC: https://soundcloud.com/fredy-sochul-k/solid-open-air-2015-dj-contest-mix
STYLE: neurofunk drum & bass
★ DJ BAD FOX (KILL COMMERCIAL)
FB: https://www.facebook.com/djbadfox/
STYLE: hardcore, tech-step, crossbreed, hrnce & plechy
★ PYTEL
Style: Inteligent neuro & Half-beat
MXC: https://www.mixcloud.com/adamkralovic9/bass-reaction-6-warm-up-set/

3D / 2D / UV active sci-fi decos by M. WInklemann USA

www.facebook.com/bassblastcrew
Facebook Event Bassblast 4 – 14.5.2016:
https://www.facebook.com/events/1677660209150113/

PLAGAT-MALY-NA-WEB2

Zdroj: BASSBLAST