Basket Music fest 2014: Tine je streetball srdcu blízky, tak ako aj Spiš.

Speváčka Tina prežíva úspešné pracovné obdobie a popri úlohe starostlivej mamy sa opäť naplno venuje hudbe, moderovaniu, ale aj športu. Momentálne má veľa práce v show Hlas Česko Slovenska, ktorá ide do finále a do konca roka by rada vydala nový album, na ktorom intenzívne pracuje.

Napriek vysokému pracovnému nasadeniu neodmietla pozvanie zúčastniť sa a podporiť svojím vystúpením športovo-hudobný festival Basket Music fest 2014, ktorý sa už stal pravidelnou a stabilnou kultúrnou akciou v rámci podujatia Mesto plné detí a to za výraznej podpory mesta Spišská Nová Ves a pod záštitou primátora PhDr. Jána Volného, Phd.

tina (1)

Festival v posledných rokoch dáva priestor aj pre benefíciu a aj v tomto ročníku podporí výťažkom z registračného poplatok Združeniu rodičov a priateľov detí s diabetom Spišiačik, ktoré okrem toho, že bude na akcii počas celého dňa merať hladinu cukru v krvi, tak zostavil aj streetballový team a zmerá si sily aj v turnaji.

Tina sa predstaví ako hlavný hudobný hosť a možno si so Spokom z kapely Smola a Hrušky zahrá aj v jednom teame. Smola a Hrušky sa intenzívne venuje organizácii tohto festivalu a aj keď sa to nezdá veľmi radi si zahrajú aj pod košmi: „Sme radi, že festival sa dostal do tejto podoby a že to má dobré ohlasy u partnerov aj divákov. Hrávam basketbal dlhé roky a je to moja srdcová záležitosť. Tento rok privítame okrem usmievavej Tiny aj speváčku Katarínu Landlovú, skvelých Dj-ov Opauqe a DJ Blunt a v neposlednom rade aj stabilnú súčasť programu tanečné skupiny BDSK a Denzz Industry. Tento rok sa obzvlášť teším z novej spolupráce so Slovenskou basketbalovou asociácou a vyzerá to, že turnaj ozdobia aj teamy so slovenskými reprezentantmi. Samozrejme nebudú chýbať divácky atraktívne súťaže slam dunk a trojkové hody, hovorí frontman kapely Smola a Hrušky.

Basket Music fest sa bude konať v nedeľu 1.6. 2014 v Športovej hale v Spišskej Novej Vsi od 9:00 hod. a vstup na akciu je voľný.

Všetky info o festivale nájdete na https://facebook.com/basketmusicfest

bmf2014_poster

Zdroj: Martin Hlavatý | Basket Music fest
Foto: archív Tina