BALATON SOUND OZNAMUJE NÁVRAT INICIATÍVY BEZPEČNOSŤ NA PRVOM MIESTE POČAS FESTIVALU V ROKU 2019.

Maďarský festival Balaton Sound s radosťou oznamuje návrat iniciatívy ‘Safety First’, ktorá bola pôvodne spustená v minulom roku za účelom pomoci a väčšieho pocitu bezpečnosti na festivale.

S pomocou odborného tímu a za účasti spolupracovníkov festivalu, búdú odborníci z Safety First tímu vzdelávať mladých ľudí v problematike, s ktorou by sa mohli počas festivalu stretnúť, ako sú užívanie drog, nadmerné požitie alkoholu, psychické problémy a podobne. Spolu so zanietenými dobrovoľníkmi, by sme sa radi uistili, že Balaton Sound je tým najbezpečnejším možným miestom pre všetkých návštevníkov festivalu v roku 2019. Tento sa bude konať medzi 3. A 7. Júlom – a my máme za cieľ vytvoriť za týmto účelom medzinárodný tím dobrovoľníkov.

Balaton Sound má za cieľ predovšetkým inšpirovať budúcich dobrovoľníkov, tak aby bola táto iniciatíva dobre známa pre široké publikum návštevníkov ročníka 2019. Tento jedinečný festival konajúci sa na úchvatnom brehu jazera Balaton, by ste určite nemali zmeškať keďže na ňom vystúpia mená ako  Armin van Buuren, Tiesto, Marshmello, DJ Snake, alebo The Chainsmokers.

Pre viac informácii o Safety First pozri: www.balatonsound.com/sk/safetyfirst
Motivačné video: https://youtu.be/CaD4Pm88K3g

Čo: Balaton Sound – Zamárdi, Jazero Balaton, Maďarsko
Kedy: 3.-7. Júla 2019
Web: www.balatonsound.com/sk
Vstupenky: https://balatonsound.com/sk/tickets/category/entry-ticket
Facebook: https://www.facebook.com/balatonsoundslovakia
Instagram: @balatonsound_slovakia
hashtagy: #SOUND2019 #balatonsound

Zdroj: TS