BALATON SOUND ODHAĽUJE FÁZU TRI LINE UPU PRE ROK 2019, KTORÝ OBSAHUJE AJ HEADLINERA SEAN PAULA.

Balaton Sound už naplno pripravuje plážový mega festiva ročníka 2019, ktorý sa pravidelne koná na jazere Balaton. Dnes prinášame najnovší prírastok mien, ktoré sa stanú súčasťou tohto hviezdneho line upu. Headlinerom sobotnej noci 6. júla bude jamajská superstar Sean Paul, ktorý aktuálne spolupracoval s Stefflonom Donom, Wileym a Idris Elbom na ich novom singly “Boasty”. Pridá sa tak k hviezdam ako Marshmello, Tiesto, The Chainsmokers, Armin van Buuren, J Balvin a Rudimental.

Balaton Sound odštartuje 3. Júla a potrvá do 7. Júla 2019. Zažiť tak môžete 5 dní na pláži plnej zábavy v prekrásnom prostredí Zamárdi spolu s “Deep Down Low” producentom Valentinom Khanom, alebo Ski Mask The Slum God, ktorý spolupracuje aj s veľmi populárnym floridským raperom XXXTENTACION. Tohto môžete zažiť počas otváracej noci festivalu.

Fáza tri sa tiež teší príchodu rapovej a hip-hopovej star Saweetie, ktorá je dobre známa vďaka singlu ‘ICY GRL’ a spolupráci s G-Eazy na singly ‘Up Now’. Jej štvrtkové vystúpenie dáva tušiť nemenej skvelé víkendové vystúpenia, ktorých súčasťou bude holandský DJ  Sam Feldt, alebo rapper z Miami, Denzel Curry, ktorý sa stal slávnym vďaka hitu ‘Ultimate’ (110 milliónov streamov na Spotify). Piatkový stage si tiež užije rapper, spevák a tanečník z Comptonu, Buddy, ktorého debutový album ‘Harlan & Alondra’ bol vydaný v minulom roku a dostal množstvo skvelých reakcií. Alternatívnejší zvuk elektro rocku prinesie na Balaton duo Missio.

Najvyťaženejšia sobotňajšia noc sa bude tešiť vystúpeniam talentu Youngr a dvojitou platinou oceneného umelca MadeInTYO. Tento má na konte ešte čerstvý album ‘Sincerely, Tokyo’ vydaný v roku 2018. Vystúpi tiež Def Jam majster Desiigner ako  jeden z členov exkluzívneho klubu umelcov, ktorí prekonali jednu miliardu prehratí na Spotify.

Pri prezeraní zoznamu umelcov oznámených počas fázy tri, treba spomenúť aj amerického producenta z východného pobrežia Gryffina a globálnu superstar KSHMR, ktorý spolupracoval s obrovským množstvom mien naprieč tanečnou scénou vrátane jedného z headlinerov festivalu, Tiësta.

V nadchádzajúcich týždňoch oznámime ešte ďalšie mená Balaton Soundu 2019, ktoré dotvoria jeden z najlepších line upov v histórii festivalu. 5-Dňová vstupenka na Balaton Sound  ti poskytne jedinečnú možnosť zažiť kompletný festivalový program, zatiaľ čo 3 a 4 dňové vstupenky dajú fanúšikom možnosť užiť si na festivalovej plážie iba tie dni, ktoré si sami vyberú. Denné vstupenky začínajú od €68.00, 3. dňové vstupenky od €179.00, 4. dňové vstupenky od €199.00 a 5.dňové vstupenky začínajú od €225.00.

Line-up (A-Z):

ARMIN VAN BUUREN
BUDDY
DENZEL CURRY
DEORRO
DESIIGNER
DJ SNAKE
DON DIABLO
DUBFIRE
FUTURE
G-EAZY
GRYFFIN
HERNAN CATTANEO
J BALVIN
JAUZ
JAY PRYOR
JESS GLYNNE
KILLY
KSHMR
MADEINTYO
MARSHMELLO
MARTIN JENSEN
MISSIO
NERVO
NICKY ROMERO
PAUL KALKBRENNER
RUDIMENTAL live
SAM FELDT (LIVE)
SAWEETIE
SEAN PAUL
SKI MASK THE SLUMP GOD
SOFI TUKKER
SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO
TCHAMI x MALAA
THE CHAINSMOKERS
TIESTO
TIMMY TRUMPET
VALENTINO KHAN
VINAI
WILL SPARKS
YOUNGR
YXNG BANE

Fotó: Bodorkós Máté

Viac mien bude oznámených v nadchádzajúcich týždňoch!
Pre viac informácii a vstupenky: www.balatonsound.com/sk

Čo: Balaton Sound
Kde: Zamárdi, Jazero Balaton, Maďarsko
Kedy: 3.-7. Júl 2019
Web: www.balatonsound.com/sk  
Vstupenky: https://balatonsound.com/sk/tickets/category/entry-ticket
Aftermovie: https://www.youtube.com/watch?v=nryOzEngb7w

Zdroj: TS