Back To Back: 1. júna v atómovom kryte Cover Place!

Atomový kryt Cover Place již v tomto apokalyptickém roce nìkolik hodnì zajímavých akcí přivítal. Ke všem již probìhlým však přibude před létem ještì jedna. Je to akce Back to Back Nite, která už svým názvem napovídá, že pùjde o „Versus“ akci s vybranými dvojicemi djs.

Pokud nebudete vìdìt co v pátek 1. 6. 2012 s načatým večerem, určitì přijďte úžasné a dech beroucí prostory atomového krytu navštívit. Na tento večer jsme pozvali nìkolik skvìlých djù, kteří Vás budou ve společném vystoupení bavit po celou noc. Pozvání přijali Dj Michael J, který vystoupí společnì s djem Sony Vega, dále rezidenti vyhlášeného after klubu Studio 54, kterými jsou Finidi a Subgate a rezident GTFCKD akcí Dj Ketan s kterým vystoupí Dj Migell.

Všichni jmenovaní budou po celou noc vypouštìt z kvalitního tamního zvuku o síle 7 Kw mix tech houseu a minimal houseu, který Vás nenechá ani na chvilku vydechnout.

Páteční den bude patřit dìtem, ale páteční večer bude patřit nám! Všem tìm, kteří si budou chtít užít pořádný mejdan v dosti neobvyklých prostorách atomového krytu Cover Place. Cover Place je 1200m2 velký podzemní komplex, do kterého se dostanete ze zastávky Vysočanská a který nabízí až 3 samostatná hudební podia, 3 bary, zajímavé vychytávky, jako např. dřevìnou vodní stìnu, skvìlé barvy, kvalitní zvuk, neuvìřitelné zákoutí a super levné ceny na baru.

K této akci bude samozřejmì patřit i speciální akce na vybrané drinky, které se dozví každý návštìvník ihned u vstupu. Vstupné na tuto akci je symbolických 50,-CZK, začíná se úderem 22. hodiny a končit budeme asi .. ve 4 hodiny ráno. Ale kdoví?

Nebojte se tedy objevit nové a neokoukané prostory tohoto mystického místa a hlavnì nezapomeňte, pokud se nìco stane .. my mùžeme pařit dál.

LINEUP:
22:00 – 00:00 – Ketan vs. Migell
00:00 – 02:00 – Michael J vs. Sony Vega
02:00 – 04:00 – Finidi vs. Subgate

Pokud bychom si mìli říci alespoň nìkolik zásadních informací o vystupujících djs, je nutné přihlédnout k tomu, že mnoho z Vás, co tento článek čte dje tak jako tak zná.  Proto budeme v představování velice strozí a nebudeme Vás zbytečnì zatìžovat stohy slov.

Dj Michael J je stálice pražské scény, hlavnì díky svému živelnému vystupování, kdy se s neskutečnou energií vžívá do svých setù a strhává s sebou všechny na parketu. Škatulkovat jeho styl opravdu nebudeme, ale přesto v jeho setech převládá velice šlapavý techhouse. Kromì toho, že ho mùžete týden co týden potkávat na mnoha tanečních akcích, mùžete ho také slyšet každé pondìlí z éteru rádia Seejay, kde má svùj pravidelný pořad Dj Time. Pro více informací určitì navštivte jeho facebook profil https://www.facebook.com/michaeljofficial

michael

Dj Sony Vega, bývalý rezident vyhlášeného klubu Duplex a současný rezident brnìnského Perpeta, brázdí kluby v Čechách, ale třeba i na Slovensku od roku 2007. Vystoupil na mnoho klubových akcích, ale i na velkých festivalech. Pokud chcete vìdìt více navštivte jeho webové stránky https://sonyvega.cz/

sony veg

Dj Ketan cestuje po klubech a festivalech již jedno desetiletí a se svou show zavítal, jak již bývá zvykem i za hranice naší republiky.Velice často ho mùžete vídat na podiích s živými hudebníky, jako jsou flétna, perkuse, nebo vokalistky. Zakladatel již 3 roky bìžící klubové akce Retrospection!!night, která vznikla v pražském musicpubu Lemirage a po roce se přestìhovala do paláce Akropolis, kde jí navštívilo mnoho spokojených clubberù. S touto akcí si ale dal v roce 2012 na chvíli pauzu a plnì se vìnuje svému párty konceptu, který v roce 2010 dostal jméno GTFCKD s občasným přívlastkem Djs Marathon. Jeho vystoupení mohli slyšet i party people na Slovensku, v Polsku a nebo i na krásném ostrovì Krk v Chorvatsku. Pro více informací určitì navštivte jeho webové stránky www.djketan.com a nebo si poslechnìte jeho záznam z vystoupení z GTFCKD Djs Marathonu, který nedávno probìhl právì v klubu Cover Place https://soundcloud.com/djketan/dj-ketan-gtfckd-djs-marathon

ketan

Dj Finidi, je showman, kterého si určitì pamatujete hlavnì z jeho projektu Hellelectro, s kterým brázdil s kolegou djem Matthewem české a slovenské festivaly a halovky. Po opuštìní tohoto projektu se již prezentuje sám, zamìřil se trochu na jiný hudební styl a v roce 2009 se stal rezidentem vyhlášeného after klubu Studio 54, kde pùsobí dodnes. Více se o nìm dočtete na jeho profilu www.facebook.com/djfinidi a hudbu si mùžete poslechnout na www.soundcloud.com/finidi

Dj Subgate, je osobnost české djské scény, kterou není potřeba moc dlouze představovat. Dj, který plní lineupy prestižních českých tanečních akcí každý týden. Jeho rezidentní párty s názvem Creative, kterou poprvé uspořádal již v roce 2007 také nemusíme moc dlouze představovat, neboť jsme přesvìdčeni, že každý pražský clubber na ní musel min. jednou být. Jeho úspìchù na poli tanečním je opravdu mnoho, zmiňme alespoň jeho hraní na Kostarice, ve Švýcarsku nebo třeba i v San Jose. Pìknou řádku let je také rezidentem Studia 54 a jeho sety jsou vždy precizní a plné energie. Chcete vìdìt více? Navštivte i jeho webové stránky https://www.djsubgate.com kde si mùžete poslechnout hudbu z jeho vlastní produkce, nebo djské sety.

finidi

Dj Migell, který se poprvé za gramofony postavil již v minulém tisíciletí (v roce 1998) se přes rùzné hudební styly dostal až k dnešnímu soundu, kterým je hlavnì techhouse a letní plážové latino s prvky vocal house. Tento dj, se asi nejvíce proslavil svými pravidelnými akcemi Techen Maiden, kam si zval zajímavé hudebníky a zásoboval tak slánský kraj kvalitní hudbou a perfektnì připravenými akcemi. I v dnešní dobì se stále s rùznými koncepty do slánského klubu Bat vrací a chystá místním clubberùm kvalitní akce se zajímavými lineupy. Pražské publikum si ho určitì pamatuje také jako rezidenta Studia 54, kde ale před odjezdem do zahraničí skončil a po návratu do ČR se tam již nevrátil. Nyní spolupracuje s klubem Atelier, kde ho také mùžete nejčastìji potkávat. Více o Dj Migellovi na www.djmigell.com

migell

www.coverplace.cz

Back2back

Zdroj: Back2Back
Publikoval: Redakcia GREGI.NET