Bacil & Rakby chystajú pre LMFAO špeciálnu šou!

BRATISLAVA – LMFAO prinesú do Bratislavy skutočne veľkú letnú párty. Pre koncert 14. augusta v bratislavskej Inchebe si za hostí vybrali slovenské hitparády valcujúcu dvojicu Bacil & Rakby. Vstupenky na veľký žúr sú predaji v sieti Ticketportal.

Dvojica Bacil & Rakby si na vystúpení pred svetoznámou dvojicou dáva veľmi záležať. Na koncerte chcú v plnej paráde predstaviť aj nový album Abnormal. Raperi odpália hodinový program, spolu s nimi bude na pódiu aj vychytený DJ Kappa a sexi tanečnice Ladylicious.

Vystúpenie LMFAO v metropole Slovenska nebude len „obyčajným“ koncertom. Večerný program otvoria DJ Carlo & DJ Brano, po nich bude nasledovať Bacil & Rakby, DJ Kappa a tanečná skupina Ladilicous so svojou šou pripravenou len pre túto príležitosť. Mimoriadnym hosťom LMFAO bude aj slávny Bruno from Ibiza, či vynikajúca maďarská DJ-ka Lia Kustanczi. O finále večera sa postará DJ Breeth so špeciálnym setom. Všetkých návštevníkov navyše čaká aj prekvapenie v podobe špeciálneho hosťa, ktorého si LMFAO prinesú so sebou! Celá párty tak môže podľa plánov trvať až do skorého rána.

Podčiarknuté a zhrnuté: jedna z najžiadanejších súčasných popových skupín – LMFAO – zahrá v Bratislave 14. augusta 2012. Areálom Incheby v polovici augusta zaznejú hity ako Party Rock Anthem, Sexy and I know it či Sorry for Party Rocking! Vstupenky na vrchol koncertného leta sa za aktuálnych 35 € predávajú na www.ticketportal.sk. V predaji sú tiež VIP vstupenky za 60 €, ktoré zabezpečujú sedenie na VIP tribúne s priamym výhľadom na pódium, samostatný VIP vchod, oddelené VIP parkovisko pre autá, služby VIP baru s pestrou ponukou nápojov
a zdarma nápoj Sappé Aloe Vera pre každého.

Kapelu LMFAO tvorí dvojica Redfoo (vlastným menom Stefan Kendal Gordy) a jeho synovec Sky Blue (Skyler Austen Gordy). Vznikli v roku 2006 v Los Angeles, kde si veľmi rýchlo podmanili prvých fanúšikov svojej filozofie Party Rock. Už prvý singel I’m in Miami, Bitch sa dostal do prvej stovky rebríčkov v USA i Kanade. V roku 2010 si dvojicu pozval na hosťovanie do skladby Gettin‘ over you aj David Guetta a o úspechu LMFAO bolo rozhodnuté. Množstvo rádiových hitov korunovaných vypredanými koncertami po celom svete je zárukou nezabudnuteľného zážitku. Nominácia cien Grammy v kategórii najlepší tanečný / elektronický album len zavàšila úspešné ťaženie dvojice.

Vstupenky
Facebook event
https://www.facebook.com/bestevents.sk
https://www.facebook.com/publique.sk

a1-poster-lmfao.jpg

Zdroj: Publique
Publikoval: Redakcia GREGI.NEt