Depeche Mode 30th Anniversary pary: 13. novembra v NuSpirit clube!

Legenda, kult, životný štýl, jednoducho Depeche Mode. Už je to 30 rokov od vydania debutového singla Dreaming of Me a albumu Speak & Spell. To si zaslúži poriadnu Black Celebration. Hity, rarity, live nahrávky, projekcie a ku tomu špeciálny live hosť skupina DEEPCLINE (The Cure & Depeche Mode Revival).

Po roku sa opäť stretnú najvernejší priaznivci kapely Depeche Mode. Žiadna iná skupina nemá tak oddaných fanúšikov. „Novembrová párty je každoročne tá najlepšia a najväčšia,“ prezradil organizátor Andrej Nikodem a doplnil: „za 20 rokov, počas ktorých DM párty robím, sa časť návštevníkov nezmenila, čo je úžasné, a určite sa tým nemôže pochváliť veľa iných kapiel. Na párty sa však objavujú aj stále noví, mladí fanúšikovia.“

Party sa bude konať v príjemných priestoroch NU SPIRIT CLUBU na Šafárikovom námestí 7 v Bratislave. Počas „black celebration“ zaznejú najväčšie hity, ale aj rarity a live nahrávky. Projekcia ponúkne raritné videá, ktoré ste nevideli, ale aj známe videoklipy a live záznamy z vystúpení..

„Kto má rád Depeche Mode, nemá pokazený vkus“ (Laco Lučenič)

DEPECHE MODE – 3O-th ANNIVERSARY PARTY
13.11.2011 (sobota)
NU SPIRIT CLUB, Šafárikovo nám. 7., BA
20:00 / 05:00
DEEPCLINE (cz)
Diablo & Krto
https://www.facebook.com/DEPECHMODESLOVAKIAPARTIES
https://www.facebook.com/#!/event.php?eid=251595121548073

DM

Zdroj: NuSpirit
Publikoval: Redakcia GREGI.NET