B-Joey daroval manželke pod stromček romantickú baladu Listening.

Romantické Vianoce. Spevák, skladateľ a textár B-Joey však nesiahol po žiadnej vianočnej skladbe, či tradičnom darčeku, ale zvolil originálnu cestu. Manželke Márii venoval pod stromčekom nový singel Listening.

V doterajšej tvorbe vždy nastavoval zrkadlo pomerom v spoločnosti a situácii vo svete. Hoci každá z piesní vyjadrovala jeho pocity a vlastný pohľad na dianie okolo nás, predsa len jednu tému nechával umelecky nepovšimnutú. Viackrát boli múzou talentovaného hudobníka dcéry, ale o lovesongu nikdy reč nebola, no všetko sa zmenilo, pred Vianocami. V novom singli Listening však B-Joey iba načúva. Žene, manželke.

„Pieseň Listening som sa rozhodol venovať mojej manželke ako vianočný darček. Sme spolu totiž už takmer 6 rokov a práve čakáme na náš tretí prírastok do rodinky, no ja som jej nikdy nevenoval ani štipku mojej hudobnej pozornosti. Aj keď naša láska už nie je taká ako z amerických filmov, vždy môžem prehlásiť, že lepšiu manželku a mamku pre moje deti som nemohol dostať,“ vyznal sa B-Joey.

b-joey

Príjemná balada ponúka návod na harmonický vzťah všetkým mužom. V našej rýchlej dobe, kedy sa s ťažkosťami dokážeme kĺzať aspoň po povrchu, začína byť „obyčajný“ rozhovor stále viac a viac vzácnejší, preto sa B-Joey nechal inšpirovať výrokom Paula Tillicha „Prvou povinnosťou lásky je načúvať“. „Každá žena túži byť vypočutá svojou polovičkou. Častokrát sa ani najdrahší diamant nevyrovná tomu, keď si k svojej dáme muž sadne a vypočuje si všetko, čo ju trápi,“ zdôraznil B-Joey.

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.