Autorská súťaž Bystrické tóny už má svojich finalistov!

Prvý ročník celoslovenskej hudobnej súťaže Bystrické tóny už pozná svojich finalistov. Vo verejnom finále, ktoré sa uskutoční 21. septembra 2013 o 16.00 h. v Banskej Bystrici v klube 77, sa stretnú: Boom, Lenka Piešová & Band, Lavalier, Klady kľudu, Ján Svetlan Majerčík, Dorota Kluvalcová, Goodbye Guns, Stripless, Peacock ball, Poison Candy, Just, Fruit me lite, Humanoid, Haťo & Error a Polyphonix.

O víťazovi rozhodne porota v zložení:
Lenka Dusilová – speváčka, skladateľka, hudobníčka a producentka
Martin Valihora – uznávaný bubeník na medzinárodnej úrovni
Oľga Záblacká – speváčka, textárka, kreatívny producent
Janka Kozáková – speváčka, skladateľka
Peter Dobrík – skladateľ, hudobník a producent
Roman ,,Galo“ Galvánek – spevák, hudobník (O.B.D.)
Rastislav Škrinár – hudobník, majiteľ hudobného klubu
Atila Béreš – hudobník, majiteľ hudobného obchodu

Súťaž je rozdelená do piatich kategórií – najlepší spevák, speváčka, kapela, skladba a najlepší text bez obmedzenia žánru a veku. Víťazi jednotlivých kategórií získajú možnosť nahrať singel v profesionálnom nahrávacom štúdiu pod vedením hudobného producenta. Skladby budú následne oficiálne vydané na kompilačnom CD, ktoré bude odprezentované v slovenských médiách. Člen poroty Rastislav Škrinár, ktorý je aj organizátorom letného hudobného festivalu, si zároveň z finalistov vyberie kapelu, ktorá si na ňom zahrá.

Projekt pripravila umelecká agentúra IMIKO SLOVAKIA, s.r.o., v spolupráci s nahrávacím štúdiom PJ SOUND STUDIO a vydavateľstvom PJ RECORDS a hudobninami BIG MUSIC.

Ďalšie informácie a štatút súťaže nájdete na www.nahravaciestudio.sk.

BT-finale

Zdroj: Organizátor