Autokino Zlaté Piesky: Odštartuje už túto sobotu!

Fanúšikovia bratislavského Autokina sa môžu tešiť, aj tento rok na premietanie. Prvá projekcia bude odštartovaná šialenou a mimoriadne divácky úspešnou komédiou Vo štvorici po opici, ktorej pokračovanie malo v slovenských kinách premiéru 26. Mája 2011.

Fanúšikovia, ktorí si zvykli na sledovanie filmov na plátne z pohodlia svojho auta majú dôvod na radosť. Aj tento rok bude Autokino Zlaté Piesky premietať. Za minulý rok bola návštevnosť Autokina takmer 14.000 ľudí, čo je fantastický výsledok na letné obdobie pre filmy. 

Premiérová projekcia je naplánovaná už na túto sobotu – 4. Júna 2011.  Celkovo budú 4 špeciálne týždne, ktoré sú tematicky ladené, podľa filmových žánrov. Prvý špeciálny týždeň ovládnu animované filmy. Tešiť sa môžu aj fanúšikovia Twilight Ságy, všetky tri diely budú uvedené v týždni nazvanom Twilight týždeň  – 7., 8. a 9. júla. Premietania sú plánované vždy na štvrtok, piatok a sobotu, vstupné ostáva naďalej bezplatné.

Príďte sa aj vy zabaviť do Autokina počas horúcich letných večerov. Jedinečná atmosféra, výborné filmové tituly a navyše zadarmo…

Viac informácií na www.autokinozlatepiesky.sk, www.shoppingpalace.sk alebo na Facebooku – https://www.facebook.com/#!/group.php?gid=122102249463

Autokino

Zdroj: Strategic
Publikoval: Redakcia GREGI.NET