ASH VYDÁVAJÍ NOVOU DESKU, DO PRAHY PŘIJEDOU S THE SUBWAYS

Severoirští rockeři Ash chystají po více než pěti letech nové album, ke kterému se vydávají na speciální turné. Během něj budou vystupovat spolu se svými ostrovními kolegy The Subways. Jedinečný dvojkoncert se uskuteční 2. prosince v Lucerna Music Baru. Vstupenky za 733 Kč pořídíte od středy 21. června 11:00 na musicbar.cz a goout.cz. 

Kapela Ash, která funguje už od roku 1992, chystá pro své fanoušky v pořadí osmé studiové album, a protože od vydání toho posledního uplynulo už pět let, jsou očekávání veliká. Deska s názvem Race The Night bude venku 15. září a kapela ji představila stejnojmenným singlem s videoklipem. Zároveň oznámila, že vyráží na turné, kde se bude o pódia dělit s neméně výraznými a u nás velmi oblíbenými The Subways. Fanoušky tak čeká ultimátní indie-rocková jízda.

Frontman Ash, Tim Wheeler, k novému singlu a k desce říká: „Race the Night je zvuk kapely, která si užívá čistou radost z toho, že vlastně může být kapelou. Hlavně po tom, co ji rozdělil čas a vzdálenost, všechno to šílenství v roce 2020. Textově je to celé o tom, jak se má člověk chopit okamžiků, když je na životních křižovatkách. O tom, že je potřeba využít každou šanci, jako by měla být vaše poslední.“

The Subways jsou stálicí indie-rockové scény. V nové sestavě s bubenicí Camille Phillips už se v Lucerna Music Baru představili. Byli jako vždy nezastavitelní a fanoušky si naprosto získali. Trio, které momentálně ze dvou třetin tvoří ženy, neztrácí svoji rockovou energii a přesně ví, co jejich publikum chce a ví, jak jej potěšit. Ukázali to v Praze v březnu a v prosinci nás to čeká zase! Pokud jste u toho nebyli, máte jedinečnou možnost to napravit.

Kombinace Ash a The Subways slibuje milovníkům alternativních rockových melodií neopakovatelný zážitek, tak si dvojkoncert nenechte ujít!

Lucerna Music Bar & D Smack U Promotion present
Ash vs The Subways
2. 12. 2023, doors 17:30
Lucerna Music Bar, Praha
www.musicbar.cz
Vstupenky za 733 Kč v předprodeji od středy 21. června 11:00 na musicbar.cz a goout.cz. Vstupné na místě 790 Kč.
Vstupenky online: https://musicbar.cz/program/ash-vs-the-subways-uk/.
Facebook událost: https://www.facebook.com/events/3519673818272671/

Zdroj: TS