ART FILM FEST spúšťa predaj cinepassov na aktuálny ročník festivalu

Najstarší a najväčší slovenský filmový festival sa uskutoční vo svojej 29. edícii v Košiciach v dňoch 16.-23. júna 2023 a ponúkne viac ako 150 projekcií v siedmich kinosálach. V predpredaji až do 15. júna bude možné zakúpiť si cinepassy na rôzne časové úseky (od jednodňových až po osemdňové) ako aj vstupenky na jednotlivé projekcie vo zvýhodnených cenách, oproti tým, ktoré budú platiť počas Art Film Festu.

Cinepass je voľnou permanentkou, oprávňujúcou na vstup na všetky verejné predstavenia festivalu. Okrem toho, že ušetrí čas, ktorý by návštevníci strávili kúpou jednorazových vstupeniek, má ešte niekoľko ďalších výhod. Zrejme najvýraznejšou z nich je možnosť rezervácie  miesta v kinosále. Každý držiteľ či držiteľka cinepassu môže mať na svojom konte naraz 5 aktívnych rezervácií, ktoré si môže počas festivalu priebežne dopĺňať.

So zľavami oproti štandardným cenám môžu počítať ZŤP, seniori ako ja študenti. Fanúšikovia strieborného plátna bez rozdielu veku tak majú možnosť pozrieť si výnimočnú filmovú ponuku z celého sveta za bezkonkurenčné ceny. Absolútna väčšina festivalovej ponuky sa nikdy nedostane do bežnej filmovej distribúcie a v kine ich bude možné vidieť iba na Art Film Feste.

Držitelia cinepassov budú zvýhodnení aj pri rezerváciách na viaceré sprievodné podujatia festivalu. Jednotlivé filmy, obsah celých programových sekcií budú priebežne zverejňované na webstránke Art Film Festu ako aj na jeho oficiálnych kontách na sociálnych sieťach Facebook a Instagram.

Predaj cinepassov, vstupeniek na jednotlivé projekcie ako aj rezervácie sa budú realizovať na webových stránkach https://artfilmfest.sk/info/vstupenky/www.predpredaj.sk kde je možné získať aj všetky ďalšie potrebné informácie.

Zdroj: TS