Art Film Fest: Sprievodné akcie!

Tohto ročné sprievodné akcie v rámci filmového festivalu Art Film Fest, boli obohatené napríklad o tvorbu, spájanie, strih a úpravu obrázkov filmového pásu. Takže každý kto mal chuť si mohol v tomto filmársky pestro vyzdobenom stánku označenom ako “Pristrihni si!” vyskúšať svoju zručnosť a nápaditosť. K tejto tvorbe prebehol aj novinársky brífing.


Okrem workshopov, sa dá zrána zavítať aj na také “Raňajky v tráve” v priestoroch festivalového parku, v parku sa dokonca odohrá aj divadelná hra Sir Halewyn, prednášky ako “Panel pripravovaných hraných slovenských filmov”, “Možnosti zahraničnej koprodukcie nízkorozpočtového filmu”.
Art Film Fest
Na záver každého večera býva sprievodná koncertná akcia s Oskarom Rózsom, kde vždy príde na radu iná kapela, tieto podujatia sa odohrávajú v príjemnej atmosfére vždy preplneného v Kursalonu.
Netreba opomenúť to že filmový fanúšik určite neobíde bez povšimnutia Hotel Most Slávy, ktorý sa pýši výzdobou na krásne lemovanom múriku nad potôčkom v podobe pripevnených ocenení Hercova misia známych osobností s filmového priemyslu. 


Art Film Fest


Trenčianske Teplice okrem festivalového vyžitia ponúkajú aj športového aktivity ako minigolf, člnkovanie na jazierku pri parku, kúpaliská pri krásnych hoteloch v malebnom prostredí hôr, na príjemné prechádzky tu slúži náučný chodník v parku.


Napísal: Matúš Gajdošech
Foto: Martin Magál – Maggi
Publikova: Redakcia GREGI.NET