Apokalypsa: Päť otázok pre Triple Religion.

Přinášíme vám ochutnávku z rozhovoru s trojicí německých hardtechno producentů, která si říká Triple Religion. Za touto unikátní fůzí stojí staří známí Arkus P., Boris S. a Robert Natus, kteří stvořili live projekt, který ve světě nemá obdoby. 

Zdravím vás bando, léto už je takřka u konce a mě by zajímalo jak jste si ho užili?
Zažili jsme spousty radostných chvil a samozřejmě také spousty parádních mejdanů ;)

TRIPLE

Proč jste si zvolili zrovna pojmenování Triple religion?
Ten název reprezentuje odlišné hudební styly a vznikl jako produkt společného brainstormingu. Všem se nám zalíbil, takže jsme se pro něj nakonec rozhodli.

Jako živý projekt Triple religion za sebou máte již několik odehraných vystoupení, například na festivalu Monegros. Vyskytly se během těchto hraní nějaké zádrhely nebo neshody, na kterých jste musely zapracovat?
Samozřejmě! S takto složitým setupem (pozn. 3 laptopy a několik kontrolerů) se může vždycky něco pokazit. Po několika hraních a testech však máme v tuto chvíli takřka 100% stabilní techniku, takže by nás nemělo nic překvapit.

Dlouhá léta již trvá diskuse o tom, zda se má říkat hardtechno nebo schranz a jaký je vlastně mezi těmito dvěma termíny rozdíl. Kterou škatulku preferuje projekt Triple religion?
Jednoznačně „hardtechno“, protože slovo „schranz“ dle našeho názoru nikdy nevyjadřovalo pravou podstatu této hudby.

Přemýšleli jste někdy o tom, že byste do svého tria přibrali i čtvrtého člena?
V současné době je to nemyslitelné, protože už teď máme problém s místem na DJ pultu. Možná by to ale šlo realizovat na festivalech, kde bývá místa dostatek J

apokalypsaB1-new

Zdroj: Apokalpysa