Apokalypsa Mayan Code: David Moleon – Som svoj!

Vyzpovídali jsme novou a vřelou krev španělské techno scény, která si získala respekt na poli domácí i světové taneční scény. Osobitá produkce a našlapaný sound, který se nenechá ovlivnit přílivem nových trendů – to je David Moleon. Exkluzivně v krátkém rozhovoru jen pro vás!

Máš nějaký vysněný cíl?
Můj cíl je prostý. Chci vydávat co nejvíce tracků, které se časem stanou úspěšnými, stejně tak jako chci dostávat co nejvíce příležitostí k remixování kvalitních skladeb od špičkových producentů. Mým posledním přáním je mít vždy hodně sil, energie a elánu na to abych předvedl co nejlepší set.

Hodně svých tracků jsi pojmenoval ženskými jmény. Můžeme v tom hledat nějaký hlubší význam?
Ano, všechna ta jména pro mě mají hlubší symboliku, protože v mém životě sehrála důležitou roli. Některá z nich jsou jména mých bývalek, jiná zase žen z mé rodiny. Kdo mě zná blíž, tak určitě dokáže konkrétní jména  a poselství identifikovat.

V minulém rozhovoru jsme spolu probrali přechod od analogových nosičů k digitálním médiím a jeho výhody a nevýhody. Tentokrát by mě však zajímalo, jak na tebe zmíněná proměna působí ve chvíli, kdy si vybíráš nové tracky…
…měl jsem rád tu atmosféru vinylových obchodů kolem kterých se tvořila určitá komunita lidí se stejnými zájmy. Hádali jsme se o desky, nechávali jsme si vozit vinyly na objednávku a dlouhé hodiny jsme kecali v obchodě i před obchodem. To všechno už je ale nyní pryč. Tracky vybírám tak, že sedím u monitorů, klikám a s kamarády jsem v kontaktu především na chatu. Doba se změnila, ale s tím se nedá nic dělat.

Je podle tvého názoru Djing tvrdá práce?
Ano, je to tvrdá práce, ale pokud na sobě člověk soustavně pracuje tak si může být takřka stoprocentně jistý, že se mu dostane zasloužené odměny.

Máš nějaký DJský vzor?
V začátcích mé kariéry to byl Cristian Varela. Teď jsem ale svůj a nikoho nenapodobuji.

https://www.youtube.com/watch?v=EWXc0ix3dCI

Zdroj: Apokalypsa