Apokalypsa Mayan Code: Čo je nového na labely Oscara Mulera?

Oscar Mulero je na producentském poli činný již od devadesátých let. Za průlomovou práci se dá považovat jeho kooperace s s kolegou Groofem z Madridu, se kterým v vydal desku na labelu Branwaves.

O pár let později v roce 2000 pak poprvé vychází Mulerova hudba na zahraničním labelu – konkrétně na francouzském Kobayashi. Oba počiny sklízí nevídaný úspěch a kladné kritiky.

Mulero zanedlouho zakládá své vlastní labely Warm up Recordings a Pole Recordings. Zároveň vydává u takových legend jako jsou vydavatelství Tresor, Tsunami, Coda nebo Pure Plastic. Mezi lety 2000 až 2002 vydal přes deset úspěšných EPček, díky čemuž se propracoval do jedné z nejlepších bookingových agentur té doby – berlínské Dynamix Booking.

Nedávno oslavil Warm up label Oscara Mulera desáté narozeniny, a proto je ideální příležitost poslechnout si Mulerovu ratolest podrobněji. K desátému výročí byla všem fanouškům nadělena deska Reality Fails od Groofa, která je zároveň třicátým EPčkem, které na Warm upu vyšlo.

Ukázky z desky si můžete poslechnout a samotný release zakoupit například na portálu Beatport: https://www.beatport.com/release/reality-fails/910153

Mnohem zajímavější je však poslední počin na Warm upu, který má na svědomí samotný guru Oscar Mulero. Nic v současnosti nevystihuje sound Oscara Mulera roku 2012 lépe než tato deska. Temnota, údernost, tajemnost a zvuková preciznost – to vše se mísí na trefně pojmenovaném EP Black Propaganda!

Otočte ovladačem hlasitosti doprava, pusťte si trailer Apokalypsy a užijte si tu správnou podzimní náladu při poslechu alba Black Propaganda, jehož výstřižky si můžete užít na Mulerově soundcloudu:

Doporučujeme taktéž velmi zajímavý a originální Mulerův podcast:

Zdroj: Apokalypsa